Keşfet

Mushroom Frag

keremkaradag

Yeni Üye
Ad Soyad
Kerem Karadağ
Selamlar;

İlk frag operasyonumdan ortaya çıkan, forumda da bir türlü türüyle ilgili yanıt alamadığım ancak oldukça nadir olduğunu düşündüğüm mushroom fraglarımdan 2 adet Antalya'da bulunan arkadaşlara hediye etmek istiyorum. Burada istediğiniz canlıyı bulmak oldukça güç ve bir o kadarda pahalı. Bende elimden geldiğince bölgede bir ortam oluşturmak istiyorum. Böylelikle İstanbul'daki arkadaşlarımız kadar olmasa da, bizimde tanklarımız bir nebze şenlenir diye düşündüm. Resimlerini yarın eklemeye çalışacağım. Boyut olarak 25 Kuruş kadarlar. Sitemi ziyaret edenler görmüştür. Aslında 4 frag almıştım ama 2si büyük kayalarda olduğu için veremiyorum. Bunlar iri mercan kırığına tutunanlar. Almak isteyenler lütfen özel mesaj atsın. İmkanı olan gelip evden alır. Olmayanla da ortak bir yer buluruz artık.

Saygılarımla.

Bu arada frag konusunda öğrettiklerinden dolayı Burak Bey'e ( FoMp) teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
size de bu erdemli davranışınızdan ötürü tebrikler!

Bunlarda resimler;

pict0006e.jpg

Shot with at 2009-04-06 - bu canlının yetişkin hali

Bunlarda fraglar,

pict0008lad.jpg

Shot with at 2009-04-06

pict0010e.jpg

Shot with at 2009-04-06

Tebrikler size.Bu tür davranışlarda olan erdemli kişiler oldukça bu hobi dahada eğlenceli ve keyifli bir hale dönüşür.Demiş olduğunuz gibi bulmak zor ve pahalı.SAhip olamayan arkadaşa gider inşallah..Alanada verenede hayırlısı olsun.

Alper Bey, Uğur Bey; güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Şuana kadar bir talep gelmedi, sanırım Antalya'da bu işin bu kadar pahalı ve imkansız olmasının sebebine bir ispatta burası oldu. Umarım bir yanıt gelirde, bu bölgede hobinin gelişimi için benimde ufacık bir katkım olmuş olur.

Saygılarımla...

Antalyaya tebrikler havalar sıcak olunca insanlarıda sıcak olu :D yor

Selamlar, herkese gurur verici mesajlarından dolayı teşekkürler. Canlılar Demre'den Devrim Bey ve arkadaşı için ayrıldılar.

Saygılarımla......

Devrim dostum hayırlı olsun.

Sealam Kerem Bey,

Maalesef antalyada bu hobby özellikle denizi yapan yok ben 3 senedir mümkün oldugunca yapmaya çalısıyorum ancak istanbul ve ankara gibi maalesef antalya deniz memleketi olmasına ragmen deniz akvaryumuna ilgi yok birde her malzemeyı en ufak aydınlatma bile istanbuldan getirmek durumundasınız oda kargoda kırılır dıye yollamıyorlar, antalya da deniz canlısı satan bir kac yer var ancak istanbul kadar imkan yok ve fiyatlarda istanbula gore cok pahalı. ben alanya ya taşındıktan sonra daha da zorlanır oldum.... bu konuda sizden yardım ve destek almayı isterim.

saygı ve sevgiler

yasar danışman

alanya

merhaba

hafta içi mushroom ları aldık. kerem e çayı kadar sıcak ilgisi içinde çok teşekkür ederiz. bu arada antalya da deniz akvaryumu sahibi arkadaslar çoğalıyo. en altta antalya lı akvarist ler diye bi r topic mi açsak ne? :) ))

Sealam Kerem Bey,
Maalesef antalyada bu hobby özellikle denizi yapan yok ben 3 senedir mümkün oldugunca yapmaya çalısıyorum ancak istanbul ve ankara gibi maalesef antalya deniz memleketi olmasına ragmen deniz akvaryumuna ilgi yok birde her malzemeyı en ufak aydınlatma bile istanbuldan getirmek durumundasınız oda kargoda kırılır dıye yollamıyorlar, antalya da deniz canlısı satan bir kac yer var ancak istanbul kadar imkan yok ve fiyatlarda istanbula gore cok pahalı. ben alanya ya taşındıktan sonra daha da zorlanır oldum.... bu konuda sizden yardım ve destek almayı isterim.

saygı ve sevgiler

yasar danışman

alanya
Yaşar Bey, elden geldiğince tabiki destek oluruz, eğer kabul ederseniz birsonraki fraglardan biri sizin. Onun dışında dışardan canlı getirtirken haberleşirsek biraz daha kolay olur.

merhaba
hafta içi mushroom ları aldık. kerem e çayı kadar sıcak ilgisi içinde çok teşekkür ederiz. bu arada antalya da deniz akvaryumu sahibi arkadaslar çoğalıyo. en altta antalya lı akvarist ler diye bi r topic mi açsak ne? :) ))
Devrim o sizin güzelliğiniz. Getirdiğiniz domates anemonlar çok güzel açıyor ve sanırım yerlerinide sevdiler birkaç cm dışında kıpırdamadılar. Bu arada yeni canlılar ekledim, nano resifler bölümünde tankın son hali baya şenlikli oldu.

Cok Tesekkurler Kerem Bey,

Bu arada alanyaya yolunuz duserse beklerim, Yaz Boyunca Burdayım , Grand Uysal Hotel , www.granduysal.com otel web adresi,

ayrıca msn adresim ve mail adresim : hayada@windowslive.com

gorusmek uzere

yasar

Cok Tesekkurler Kerem Bey,
Bu arada alanyaya yolunuz duserse beklerim, Yaz Boyunca Burdayım , Grand Uysal Hotel , www.granduysal.com otel web adresi,

ayrıca msn adresim ve mail adresim : hayada@windowslive.com

gorusmek uzere

yasar
İnşallah Yaşar Bey; yavaş yavaş istediğimiz ortamı kuruyoruz, geriside büyüyerek gelir inşallah.

Konu görüntüleyen kullanıcılar