Keşfet

mushroom kayasi ikiye bolundu

alper

Yeni Üye
Ad Soyad
alper
Mehabalar,

Bir kayada iki mushroom basi vardi, birini bir arkadasima vermek icin kayayi demir testeresi ile kesmeye basladim. Gayet guzel kestim lakin ben rahat durmadim muahroomun bulundugu kayayi biraz duzeltmek icin ugrasmaya basladim derken kaya tam canlinin kayaya tutundugu  yerin ortasindan ikiye bolundu?

Gorece ufak olan kayadan ayirdim akvaryuma yerlestirdim ama kayaya yapisik olmasi gereken alt bolumun yarisi bosta kaldi. Mr bean gibi duzeltmeye calistikca icine ettigimi farkedip sormaya karar verdim. NE YAPMAM LAZIM?

ldQdyg.jpg

Solundaki beyaz kisim tabana yapisik olmasi gereken bolum. Diger yarisi ufakca bir kayaya yapisik. Uzerinden 2 saat gecti. Kendi kendine  uzerinde bulundugu buyuk kayaya tutunur mu acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alper Bey merhaba,

Rahat bırakmak dışında yapmanız gereken bir şey yok. Soldaki bölümden kayaya tekrar tutunacaktır. Canlı çok hasar almadıysa kendisini onarıp bulunduğu yere bağlanır. 

İyi günler,

Alper Bey merhaba,

Rahat bırakmak dışında yapmanız gereken bir şey yok. Soldaki bölümden kayaya tekrar tutunacaktır. Canlı çok hasar almadıysa kendisini onarıp bulunduğu yere bağlanır. 

İyi günler,
Tamamdir tesekkur ederim. Isler maasallah yolunda gittikce ozguven patlamasi yasiyorum boyle hatalar cikiyor. Gozlem halindeyim.

nRyG7l.jpg

Cok sukur toparladi. Cok daha genis aciyordu ama sanirim uzerinde bulundugu tas yuzunden yarisi asagiya dogru katlandi. Olsun daha ellemem.

Konu görüntüleyen kullanıcılar