Keşfet

Mushroom,polip,starpolip Ve Green Monti

serkont

Yeni Üye
Ad Soyad
serdar
Merhaba Arkadaşlar yer açmak için elimdeki çeşitli canlıları satıyorum.Resimleri ufaltığım için net çıkmamış olabilirler ilgilenen arkadaşlara gerçek boyutlarıyla resimleri mail adreslerini verirlerse gönderirim

Maalesef kargo yapamam ilgilenen arkadaşların gelip iş yerimden alması gerekmektedir Florya-Kçekmece-İstanbul

1) yaklaşık 12-13 cm büyüklüğünde greenmonti ana koloniye yanlışlıkla çarptığım için kırıldı 20 TL

2) sarı-yeşil arası polip yaklaşık bir elbüyüklüğünde kayanın üzerinde 100 den fazla kafa var her kafa 3-5 cm uzunluğunda açmakta 45 tl

3) 4 adet kafası olan kollarının ucu topuz şeklinde koyu yeşil branch 60 tl

4) Elden biraz daha büyük birkaya üzerinde metalikgreen mushroom+5 kafa sarıpolip+3 kafa xeina 60 TL

5) Kenarları borda ortası yeşilimsi el büyüklüğünde kaya üzerinde değişik bir mushroom 7 kafa 70 TL

6) Ana koloniden yaklaşık kibrit kutusu büyüklüğünde starpolip 2 adet adeti 15 tl

7) Yaklaşık bir numaradaki boyutlarda greenmonti 20'TL

Ekli dosyayı görüntüle 6233

Ekli dosyayı görüntüle 6234

Ekli dosyayı görüntüle 6235

Ekli dosyayı görüntüle 6236

Ekli dosyayı görüntüle 6237

Ekli dosyayı görüntüle 6238

Ekli dosyayı görüntüle 6239

4) Elden biraz daha büyük birkaya üzerinde metalikgreen mushroom+5 kafa sarıpolip+3 kafa xeina ALDIM serdar abi..

1 ) greenmonti ve 4) 2 adet star polip almak istiyorum. Ama Kadıköy deyim teslimat için haftasonu yada haftaiçi aksam gelebilirim ancak. nasıl yardımcı olabilirsiniz bu konuda?

canlılarla ılgılenıyorum cep varsa konusalım ıstanbuldayım 05322781174 ılhan

1 ) greenmonti ve 4) 2 adet star polip almak istiyorum. Ama Kadıköy deyim teslimat için haftasonu yada haftaiçi aksam gelebilirim ancak. nasıl yardımcı olabilirsiniz bu konuda?
Haftaiçi saat 1930'a kadar alabilirsiniz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar