M MostlyHarmless Yeni Üye Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad MostlyHarmless 1 Şub 2021 #2 Merhaba Mygos Actinic Pro armatörünü kullanan var mı? ve soft mercanda kullanmayı düşünüyorum, Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Merhaba Mygos Actinic Pro armatörünü kullanan var mı? ve soft mercanda kullanmayı düşünüyorum, Bilgisi olan paylaşabilir mi?
T tang2011 Yeni Üye Katılım 13 Eyl 2011 Mesajlar 481 Tepkime puanı 51 Puanları 0 Ad Soyad Önder Bozdoğan 1 Şub 2021 #3 Evet ben de bir tane var, oldukça şık ve sağlam bir armatür, ışık rengi güzel, ben destek amacıyla kullanıyorum.
Evet ben de bir tane var, oldukça şık ve sağlam bir armatür, ışık rengi güzel, ben destek amacıyla kullanıyorum.
Konu Sahibi M MostlyHarmless Yeni Üye Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad MostlyHarmless 1 Şub 2021 Konu Sahibi #4 Mevcut 50*40*40 tank için kullanacağım bir problem olmaz değil mi? Ana armatör olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
Mevcut 50*40*40 tank için kullanacağım bir problem olmaz değil mi? Ana armatör olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
T tang2011 Yeni Üye Katılım 13 Eyl 2011 Mesajlar 481 Tepkime puanı 51 Puanları 0 Ad Soyad Önder Bozdoğan 2 Şub 2021 #5 Aqua Reef Pro 4 plus Ekstrem akvaryumun, uygun fiyatlı ancak garip isimli???? bir armatürü de var... Ona da bakabilirsiniz...
Aqua Reef Pro 4 plus Ekstrem akvaryumun, uygun fiyatlı ancak garip isimli???? bir armatürü de var... Ona da bakabilirsiniz...