Keşfet

Nac7, 6x54w Armatür, Boyu 550, Reef Octopus, Koralia, Seio

webmotion

Yeni Üye
Ad Soyad
serkan
Istanbul sislideyim, elimdeki bazi ihtiyac fazlasi malzemeleri satmak veya takas etmek istiyorum.

BM NAC7 Skimmer, temiz sorunsuz daha büyük bir skimmer aldığım için satıyorum. Yedek çırpıcısı ile birlikte.

250 TL

Reef octopus ns-80 nano skimmer, hic kullanilmadi, kutusunda

50 TL

6x54W Hopar armatür, üzerinde 6-7 aylık aqua science flo'lar var. (3 mavi, 3 beyaz), Deniz Bey'den almıştım, yeni bir armatür aldığım için satıyorum. Ayakları ile birlikte. 120cm.

300 TL

Hopar armatur 6x14W, hic kullanilmadi, sıfır kutusunda, orjinal flolari ile birlikte, yalnizca ayaklari yok

90 TL

Seio M620 dalga motoru

45 TL

Hydor Koralia 3 dalga motoru

75 TL

Boyu TL-550 hazir sistem tank, mobilyasi var

250 TL

Mekanik su ekleme ünitesi (2 adet var, sifon, pleksi glass asma ve yükseklik ünitesi, su hortumu ile tam set)

35 TL/ adet

Yeni kurdugum tankim icin gerekli conch, snail, balik, mercan (soft) gibi canlilar ile takas olarak kabul edebilirim. Takas fiyatları satış fiyatından farklı olabilir.

Fotol ekleyeceğim, ciddi olarak ilgilenenler için çekip hemen gönderebilirim

Bazı ürünlerde indirim yaptım. Yeni kurdugum tankim icin gerekli conch, snail, balik, mercan (soft) gibi canlilar ile takas olarak kabul edebilirim. Takas fiyatları satış fiyatından farklı olabilir.

BM NAC7 Skimmer, temiz sorunsuz daha büyük bir skimmer aldığım için satıyorum. Yedek çırpıcısı ile birlikte.

250 TL 235 TL

50 TL

6x54W Hopar armatür, üzerinde 6-7 aylık aqua science flo'lar var. (3 mavi, 3 beyaz), Deniz Bey'den almıştım, yeni bir armatür aldığım için satıyorum. Ayakları ile birlikte. 120cm.

300 TL 275 TL

Hopar armatur 6x14W, hic kullanilmadi, sıfır kutusunda, orjinal flolari ile birlikte, yalnizca ayaklari yok

90 TL 80 TL

Seio M620 dalga motoru

45 TL 40 TL

75 TL

250 TL

Mekanik su ekleme ünitesi (2 adet var, sifon, pleksi glass asma ve yükseklik ünitesi, su hortumu ile tam set)

35 TL/ adet

güncel

Slm. Nac7 ve korelia3 için en son ne yapabilirsiniz?

Protein skimmer icin om attim cevabinizi bekliyorum

TÜm Ö.M.'leri cavapladım, birkaç gündür foruma giremedim, kusura bakmayın lütfen.

NAC7 PS forum dışında satılmıştır arkadaşlar. Diğer ürünler güncel.

50 TL (Pazartesi gününe kadar rezerve)

300 TL 275 TL

90 TL 80 TL

Seio M620 dalga motoru

45 TL 40 TL
(Pazartesi gününe kadar rezerve)

75 TL
(Pazartesi gününe kadar rezerve)

250 TL

35 TL/ adet

Seio M620 dalga motoru

Mekanik su ekleme ünitelerinden bir tanesi

SATILMIŞTIR.

Diğerleri güncel

300 TL 275 TL

90 TL 80 TL

250 TL

Mekanik su ekleme ünitesi ( sifon, pleksi glass asma ve yükseklik ünitesi, su hortumu ile tam set)

35 TL/ adet

Boyu tl 550 satılmadıysa tel 530 605 4043 ararmisin

Konu görüntüleyen kullanıcılar