webmotion
Yeni Üye
- Ad Soyad
- serkan
Istanbul sislideyim, elimdeki bazi ihtiyac fazlasi malzemeleri satmak veya takas etmek istiyorum.
BM NAC7 Skimmer, temiz sorunsuz daha büyük bir skimmer aldığım için satıyorum. Yedek çırpıcısı ile birlikte.
250 TL
Reef octopus ns-80 nano skimmer, hic kullanilmadi, kutusunda
50 TL
6x54W Hopar armatür, üzerinde 6-7 aylık aqua science flo'lar var. (3 mavi, 3 beyaz), Deniz Bey'den almıştım, yeni bir armatür aldığım için satıyorum. Ayakları ile birlikte. 120cm.
300 TL
Hopar armatur 6x14W, hic kullanilmadi, sıfır kutusunda, orjinal flolari ile birlikte, yalnizca ayaklari yok
90 TL
Seio M620 dalga motoru
45 TL
Hydor Koralia 3 dalga motoru
75 TL
Boyu TL-550 hazir sistem tank, mobilyasi var
250 TL
Mekanik su ekleme ünitesi (2 adet var, sifon, pleksi glass asma ve yükseklik ünitesi, su hortumu ile tam set)
35 TL/ adet
Yeni kurdugum tankim icin gerekli conch, snail, balik, mercan (soft) gibi canlilar ile takas olarak kabul edebilirim. Takas fiyatları satış fiyatından farklı olabilir.
Fotol ekleyeceğim, ciddi olarak ilgilenenler için çekip hemen gönderebilirim
BM NAC7 Skimmer, temiz sorunsuz daha büyük bir skimmer aldığım için satıyorum. Yedek çırpıcısı ile birlikte.
250 TL
Reef octopus ns-80 nano skimmer, hic kullanilmadi, kutusunda
50 TL
6x54W Hopar armatür, üzerinde 6-7 aylık aqua science flo'lar var. (3 mavi, 3 beyaz), Deniz Bey'den almıştım, yeni bir armatür aldığım için satıyorum. Ayakları ile birlikte. 120cm.
300 TL
Hopar armatur 6x14W, hic kullanilmadi, sıfır kutusunda, orjinal flolari ile birlikte, yalnizca ayaklari yok
90 TL
Seio M620 dalga motoru
45 TL
Hydor Koralia 3 dalga motoru
75 TL
Boyu TL-550 hazir sistem tank, mobilyasi var
250 TL
Mekanik su ekleme ünitesi (2 adet var, sifon, pleksi glass asma ve yükseklik ünitesi, su hortumu ile tam set)
35 TL/ adet
Yeni kurdugum tankim icin gerekli conch, snail, balik, mercan (soft) gibi canlilar ile takas olarak kabul edebilirim. Takas fiyatları satış fiyatından farklı olabilir.
Fotol ekleyeceğim, ciddi olarak ilgilenenler için çekip hemen gönderebilirim