Keşfet

Nac7 Curve Sıfır Gibi :)

280 güncel fiyat

rezerve

güncel satısta 

Usta sana nasil ulasabilirim

Satıldı teşekkür ederim

tekrar guncel kımseye rezerve etmiyorum ne bu kardesım tamam aldım dıyor kimseye satma diyor ne arayan var ne soran 

ayırma mayırma yok alan  alır

kızma fatih abi isten gücten arayamadım :) )

arkadaslar abimizin  gercekten guvenden dolayı sıkıntıları var sanırım sattıgı malzemelerı kargodan falan  geri alıyor alısverıslerınde sıkıntılı bır durumu var konusmaları gercekten cok garıp ilana talip olacak olan arkadaslara duyurulur iyi satıslar fatıh bey

abi insanlar ismiyle mustesna arkadaslar size soruyorum aranızda beni tanıyan ve alısverısım oldu olan arkaslar bilirler benim nasıl bırısı oldugumu 5 yıldır ben bu forunlarda uyeyım ne birisini dolandırdım nede ben i bir baskası ama dıkkat edın bu arkdasa sakın paranız yatmadan urun satmayın cunki yattı dedıgı paraya kac saatte gecer hesaba veya baskasının hesabına yatırdıgı parayı gerı cekebilir 

Bana aksam paran yattı dıyor ve ertesı gun ıkındın bakıyorum ne para yatmıs ne bırsey adam az kalsın benı dolandırıyordu 

o degıl zoruma gıden ne olur saf gıbı keklenecektyım kırarım o skımmerı genede gerızekalı pozosyonuna dusmem 

Ya birak abi birde esnafim diyorsun ben sana parayi saat 6 veya 7 gibi cikardim git bir bankaya sor bakalim ileri tarihli eft ne demek diye hadi ben parayi yatirmadim sana gore sen kargoya verdigin urunu nasil geri aliyorsun burasida bir komedi sen kadar olmasada ben de forumu uzun zamandir takip ediyorum ve ilk defa sen gibi bir insanla taniiyorum bir lafin bir lafini tutmuyorki sana nasil guvenip alisveris yapilabilir birde gercekten pazartesi falan bir bankaya ugra sir benim yaptigim islemleri olurmu asil ben az kalsin senin gibi bir insana az da olsa bir para kaptiriyordum belki yasimin haddine dusmez ama senin yaptigin ne esnaflik nede hobi kargoya urun birakiyorsun ama takip numarasi vermiyorlar saat 8 nasil bir kargoysa seni bekliyor acik birde kalkmis bana laf soyluyorsun sen kafani yorma senin aklinin almayacagi islerle ugrasiyorum bu yasimda daha kimseye 1 kurus borcum yok allah yolunu acik etsin bana yaptigini kimseye yapma

Ya birak abi birde esnafim diyorsun ben sana parayi saat 6 veya 7 gibi cikardim git bir bankaya sor bakalim ileri tarihli eft ne demek diye hadi ben parayi yatirmadim sana gore sen kargoya verdigin urunu nasil geri aliyorsun burasida bir komedi sen kadar olmasada ben de forumu uzun zamandir takip ediyorum ve ilk defa sen gibi bir insanla taniiyorum bir lafin bir lafini tutmuyorki sana nasil guvenip alisveris yapilabilir birde gercekten pazartesi falan bir bankaya ugra sir benim yaptigim islemleri olurmu asil ben az kalsin senin gibi bir insana az da olsa bir para kaptiriyordum belki yasimin haddine dusmez ama senin yaptigin ne esnaflik nede hobi kargoya urun birakiyorsun ama takip numarasi vermiyorlar saat 8 nasil bir kargoysa seni bekliyor acik birde kalkmis bana laf soyluyorsun sen kafani yorma senin aklinin almayacagi islerle ugrasiyorum bu yasimda daha kimseye 1 kurus borcum yok allah yolunu acik etsin bana yaptigini kimseye yapma

Mehmet bey ile dün alışverişim oldu benim ps yi satın aldı parasını da yatırdı.Demek istediğim bir sıkıntı yaşamadık alışverişde paramı aldım.Pazartesi günü ps yi kargo ile kendisine göndereceğim.Belki aranızda bir yanlış anlaşma olmuş olabilir fatih bey arasıra fırumda dolandırıcı insanlar çıkabiliyor ama bu demek değil bir kişinin yaptığını başkalarına maletmek.Her ikiniz de ve tüm hobici arkadaşlar nazarımda değerli insanlardır, saygılarımı sunarım.

Pek anlasmamazlikta sayilmaz taner abi ama sikinti yaratilmak istenildikten sonra yaratiliyor bir sekikde

taner kardes benimle sen alısverın oldu degılmı  sen bana urunu yollamadan ben senın hesabına paranı yatırdım ve sende yollamadınmı urunu ve bu arkadas bana paramaın yattıgını soyledı bende ıtımat ettım  aksam yatırdım dedı ertesı gun gecer hesaba dedı ve sacmalık işte burda baslıyor 

soruyorum abı para benım hesabıma  kac saatte veya gac gunde gecer bu bir 

madem yatırdım dıyor yatırdıgı parayı nasıl benım hesaptan gerı cekebılır sacma sapan seyle bende kuskulandım ben bu forumda eser den taner abı senden ergun abıden daha bır suru arkadstan alısverıslerım oldu hepınız benı tamırsınız ben karamanda beyaz esya magzası isleten yasını basını almıs coluk cocuk sahıbı bırıyım ben  paraya ıhtıyacım yokkı ben sahtekarlık yapıyım 

ben tedırgın olunca KARGOYA merkeze telefon actım ve gonderdıgım urunun bırı tarafından dolandırıldıgım soyledım ve urunu alıcıya ulasmasını engelledım sız soyleyın ne yapmam lazım 

velevkı bu arkadası dolandırsam ve burda benı afişe etse degermı ıkı uc kurus ıcın buradakı bırcok kısının telefonu var benımde onlarda telefonu var ben utanır yerın dıbıne gırerım neyse manya4x kardes ben sana urunu satmak istemedim tamam mı ben musterı secıyorum kusura bakma sen haklı ol benım esseklıgım surda neyı tartısdıyoruz sacmasapan seylerle mılletın kafasını bulandırıyoruz arkadaslar bu konu kapanmıstır teskler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih abi sorun o degil sorun olmamis yapilmamis gerceklesmemis bir olayi bir insani tanimadan sahtekar dolandirici durumuna dusurmen insanlari yaptiklari islerle taniyamiyoruz malesef benim sana olan tepkim suydu o kadar tutarsiz o kadar sacma davrandinki ne oldugunu cozmek gercekteb zor senin suan nasil zoruna gidiyorsa benimde tabiki zoruma gidecek dolandiricilik guzel bir suc degil cunku bende bu olayi kapatmak istiyorum gercekten sikildim cunku boyle birseye vaktimde yok cunku

Ayrica seni dolandiracak olsam veya baska bir arkadasi bunu 250 tl icin yapnazdim herhalde ki sana aramizda sikinti olmasin kargo odemeli yolla abi diyende ben idim bir gun onceside mesajla ki hala duruyor bana yazdiklarin bir sorun olursa mutlaka haber ver diyende ben idim taner abiden cihaz aldim odemesini yaptim mesai saatleri iceresinde bana geri dondu tamam abim yatti para dedi sen ise urunu yolladim abim kargoda sikinti degik urun eline gecsin oyle odeme yap diyorsun ertesi gun bna bir numara yolluyorsun ki ve bundan 3/5 dak sonrada sana urunu yollamiyorum diyorsun tutarsizlik burada iste abi anlaramadigim bu sana evet gercekten sormani istiyorum ileri tarihli eftler birgun donra 5 kadar hesaba gecer ve iptal edilebilir ve sen bana urunu yolladim dediginde saat 8 geliyordu ve ne hikmetsede kargolar saat 8 de kapaliydi bunuda kabul etmiyorsun bu anlattikkarim ve yazdiklarimdan farkli birsey yasadiysak onlari yazabilirsin istersen

Fatih Abi sen 280TL' ye sıfır Curve7 mi satıyorsun? Yolda bulsam o paraya vermezdim inan ki, bence iyi ki satmamışsın :)

Fatih Abi ile aram iyidir, güzel de alışverişlerimiz-takaslarımız oldu. 1 seneden fazladır tanırım, ben ona hiç para sormadan ürün gönderirim, o bana hiç para sormadan gönderir; hiç sorun çıkmaz.

Mehmet arkadaşımız da 100% eminim ki iyi bir insandır ve kesinlikle birini dolandırma peşinde değildir ama karşılıklı uzun süreli tanışıklık olmadan ben de olsam parayı hesabımda görmeden ürünü göndermezdim kendisine veya bir başkasına. Bence olay şöyle olmuş okuduğum kadarıyla: Mehmet Bey alıcı olmuş ve parayı ertesi gün için EFT yapmış. Fatih Abi' de kargoya vermiş güvenerek ama akşamüstü gibi bakmış gelen birşey yok (çünkü ertesi gün EFT' si), o da ürünü kargodan geri çekmiş. Sonra da bu biribirine kırılmalar ortaya çıkmış. Böyle mi oldu aranızdaki durum? Bence biribirinize bunun için kızmayın, çok normal birşey bu. Barışmanızı tavsiye ederim haddim olmayarak...

saolasın abim be beni anlayan ve birinin olması ne güzel tesekkurle eser abi

Konu görüntüleyen kullanıcılar