Keşfet

Nano Akvaryumlar Için Hopar 4X14W T5

bayram11

Üye
Ad Soyad
bayram
Nano akvaryumda 3 ay kullandım günde 5 saat yandı sonra kaldırdım tatlısu akvaryumu kuracağım o nedene le satışa çıkardım tertemiz hiçbir sıkıntısı yok ,Sadece yalnışlıkla buhar camı pileksi temizlerken sünger kısmını kullandım çizikli oldu bu şekilde kullandım hiçbir yan etkisi olmadı yada 5tl ücretle yenisini kestirebilirsiniz 270tl ödedim şuanda akvaryumcularda bulmak mümkün değil bulsanız da dövizden dolayı çok pahlı olacaktır
Armatör diğer bir özelliği ilerleyen zamanlarda ihtiyaç görürseniz 24w yükseltebilirsiniz balastları değiştirterek
FİYATI:195TL
İSTANBUL KARTAL
HAFTA SONLARI KARŞI ÖDEMELİ KARGO YAPABİLİRİM TAŞIMADA OLUŞACAK HAZAR ALICIYA AİT

Ekli dosyayı görüntüle 26599Ekli dosyayı görüntüle 26600Ekli dosyayı görüntüle 26601Ekli dosyayı görüntüle 26602

12KG Temiz kürelenmiş kaya mevcut kuru şekilde kovada duruyor armatörle birlikte alan arkadaşa 50tl ye verebilirim 

Ekli dosyayı görüntüle 26603Ekli dosyayı görüntüle 26604

Ayrıca nano akvaryum olarak kullandığım 60x35x40 cama cam akvaryum hediye ediyorum 

Nerede açık bir şekilde yazda görelim 

Arkadaşım şuan bu ürünler stok da yok bilip bilmeden her şeye yazıyorsun sen İlan veren kişiyi de zor durumda bırakıyorsun 

185tl Güncel 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Armatürün sıfırı 114 lira değil, 222 lira.

3 aylık armatör SON 175TL GÜNCEL 

NOT:İsteyen ihtiyaç duyulursa 40TL Masrafla 24wx4 balast alarak 24w yapabilirsiniz aynı kasa sonuçta 

kayalar sadece armatörü alan arkadaşa 50tl 12kg 

güncel 175tl

güncel 175tl

SATILDI.....

Konu görüntüleyen kullanıcılar