Keşfet

Nano Deniz Akvaryumu

kayzer

Yeni Üye
Ad Soyad
yiğitcan kayserili
Arkadaşlar selamlar , ben foruma az önce üye oldum. Akvaryum.com'dan arkadaşlar var ise belki beni tanırlar. Daha önce malawi ve tanganyika besledim 300 litre tankımda. Şimdi ise nano bir deniz akvaryumu kurmak istiyorum. Manisa/Akhisar'da oturuyorum ancak Manisa merkeze ve İzmire gelme şansım var alışveriş için.

Görsellik ön planda bir akvaryum istiyorum. Deniz akvaryumundan anlamadığım için de sizlerin takdirine bırakıyorum bana nasıl bir akvaryum olması gerektiğii mesajlarınızda bildirirsiniz. Bir nano deniz akvaryumunda ne gerekirse hepsinin içinde olduğu bir sisteme ihtiyacım var. Balıklardan canlı kayalara kuma tuza protein skinner'a dalga motoruna , yani nano için her ne gerekiyorsa.

Balıklar haricinde sisteme 300 tl kadar para ayırabilirim. (Kredi kartına taksit imkanı olan arkadaşlarla daha rahat iç yapabiliriz bu konuda.) Ya da telefon/akvaryum/IpodTouch gibi şeylerle de takasa girebilirim. Ayrıntılı konuşmak için lütfen mail atınız ya da cep telefonumdan ulaşınız. Ciddi alıcıyım çünkü.

ykayserili@hotmail.com mail adresim

0506 877 63 52 avea numaram

0534 780 09 02 türkcell numaram

İyi akşamlar dilerim herkese.

Konu görüntüleyen kullanıcılar