cagribayram07
Yeni Üye
Merhabalar, birkaç zorunlu ertelemeden sonra nano kurulumuna geçtim bu konuda çok şey okudum yine de acemiliklerim çok yardım almak akıl danışmak için bu konuyu açtım, yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim; ekipman olarak neredeyse eksiğim kalmadı şimdiye kadar yaptığım kısmı fotoğrafladım akvaryum ölçüleri 25 yükseklik 30*45 alan (10cm sump) şeklinde tasarladım aliexpresten tahta hava taşlı ps ve tornado çıkışlı uç aldım hava motoru 25w ısıtıcı ve kafa motoru elimde mevcuttu, armatürü 2.el olarak istanbuldan temin etmiştim. Birkaç clown fish xeina birkaç zoa belki bir tane mercan düşünüyorum bu konuda da önerilere açığım. Pleksi sumpı tanka yapıştırmakta zorlandım sağlamlığından hala emin değilim. Kafa motoru 8w dalga motoruna ihtiyaç olmadığını düşünüyorum.
Sevdiğim bir abim aynı zamanda meslektaşım bir miktar tuz kum tuz ölçer hediye etti, yetersiz gelirse nerden nasıl bir şey alabileceğim konusu da muallakta.
Sumpın içi boş mercan kırığı ve elyaf koyacağım. Canlı kaya mevcut değil kaya türü miktarı da önerilerden bekliyorum.
Görseller bunlar her türlü öneriye açığım işlem sırası diyotom canlı ekleme vs.
Ekli dosyayı görüntüle 55610
Ekli dosyayı görüntüle 55611
Ekli dosyayı görüntüle 55612
Ekli dosyayı görüntüle 55613
Sevdiğim bir abim aynı zamanda meslektaşım bir miktar tuz kum tuz ölçer hediye etti, yetersiz gelirse nerden nasıl bir şey alabileceğim konusu da muallakta.
Sumpın içi boş mercan kırığı ve elyaf koyacağım. Canlı kaya mevcut değil kaya türü miktarı da önerilerden bekliyorum.
Görseller bunlar her türlü öneriye açığım işlem sırası diyotom canlı ekleme vs.
Ekli dosyayı görüntüle 55610
Ekli dosyayı görüntüle 55611
Ekli dosyayı görüntüle 55612
Ekli dosyayı görüntüle 55613