melihozgun
Yeni Üye
Herkese Merhaba,
Daha estetik ve daha göze hoş geldiğine inandığım için hobiye nano ile devam etmeye karar verdim.
Karışık Mix reef bir sistem düşünüyorum. LPS ağırlıklı.soft olarak starpolip ve özel tür zoalar ve birkaç sps. Balık olarakta 1 çift Palyaco 2adet okinawa goby yada flamehawk fish olabilir.
14.08.2020 ‘de start verdim.şuan için diatom bekliyorum.önümüzdeki hafta balık girişi yapmayı düşünüyorum.
Su değişimlerim şuan için 5 litre olabilir. İleriki dönemlerde 10 /15 litreye kadar çıkabilir canlı yüküne göre.
Tuzluluk 1024
Sıcaklık 26
kh 9.3
Mg ve Ca Ölçmedim.
Ekipmanlar;
Tank : 35 x 47 x 35h FullClear(12cm Arka Sump )
Aydınlatma : Prime HD
PS : Tunze 9001
Dalga Motoru : Jebao Sw-2
Kafa Motoru : Eheim 600
Su tammlama: Aquaouto Smat + Twins Yedek
Kaya : 3.5kg Fiji
Kum : Caribsea Aragonit 1-2mm 3250gr
Bakteri : Biodigest
Tuz : Red Sea Coral Salt
Gelişmeleri ve olumlu olumsuz durumları buradan paylaşmaya devam edeceğim. İyi hobiler
Daha estetik ve daha göze hoş geldiğine inandığım için hobiye nano ile devam etmeye karar verdim.
Karışık Mix reef bir sistem düşünüyorum. LPS ağırlıklı.soft olarak starpolip ve özel tür zoalar ve birkaç sps. Balık olarakta 1 çift Palyaco 2adet okinawa goby yada flamehawk fish olabilir.
14.08.2020 ‘de start verdim.şuan için diatom bekliyorum.önümüzdeki hafta balık girişi yapmayı düşünüyorum.
Su değişimlerim şuan için 5 litre olabilir. İleriki dönemlerde 10 /15 litreye kadar çıkabilir canlı yüküne göre.
Tuzluluk 1024
Sıcaklık 26
kh 9.3
Mg ve Ca Ölçmedim.
Ekipmanlar;
Tank : 35 x 47 x 35h FullClear(12cm Arka Sump )
Aydınlatma : Prime HD
PS : Tunze 9001
Dalga Motoru : Jebao Sw-2
Kafa Motoru : Eheim 600
Su tammlama: Aquaouto Smat + Twins Yedek
Kaya : 3.5kg Fiji
Kum : Caribsea Aragonit 1-2mm 3250gr
Bakteri : Biodigest
Tuz : Red Sea Coral Salt
Gelişmeleri ve olumlu olumsuz durumları buradan paylaşmaya devam edeceğim. İyi hobiler
Moderatör tarafında düzenlendi: