Selamlar, Daha büyük tanka geçmem nedeni ile Ocak ayında kurdugum Nano'mu bugün itibari ile bozdum. Malzemelerin hepsi temizlenmiş bir şekilde yeni sahibini bekliyorlar. Toplu satış tercihimdir ve pazarlık yoktur.
Toplu Alım Fiyatı: 350TL'dir.
Numaram: 0535 926 20 63
Malzemeler;
1) 50x40x30(h) 10cm Arkadan 4 Bölmeli Sump ( Hydor slim skim 135 Tam oturuyor) Akvaryum Bornova Akvaryum Birol abi yapmıdır. Ayrıca arka camda Siyah Pleksi glass silikonlamıstım.Üstüne de cam kestirmiştim balıklar atlıyor diye onuda vereceğim.
2) Hydor Slim Skim 135 Protein Skimmer ( Kargo'da dış tarafı ve toplama kabı hasar alıp kırılmıştı. Tangit ve 502 ile oldukça sağlam bir şekilde yapıştırdım 3 aydır bu şekilde kullanıyordum toplaması harika. Sadece bir tarafının görüntüsü çok hoş degil zaten arka sumpta belli bile olmuyor.)
3) Resun 2000 Dalga Motoru ve Mıknatıslı Cam Sileceği ( Çok temiz 1 aylık ikiside)
4) Coralx WhiteX Kum 6kg ( 10 kere yıkandı, Güneşte kurutuldu.)
5) Canlı Kaya 5 parça ( 4Kg Güneşte Kurutulmuş Tertemiz Kayalardır.)
6) Roxin 100W Isıtıcı
7) Kafa Motoru 450Lt/h ( Arka Sump için yeterli)
Toplu Alım Fiyatı: 350TL'dir.
Numaram: 0535 926 20 63
Malzemeler;
1) 50x40x30(h) 10cm Arkadan 4 Bölmeli Sump ( Hydor slim skim 135 Tam oturuyor) Akvaryum Bornova Akvaryum Birol abi yapmıdır. Ayrıca arka camda Siyah Pleksi glass silikonlamıstım.Üstüne de cam kestirmiştim balıklar atlıyor diye onuda vereceğim.
2) Hydor Slim Skim 135 Protein Skimmer ( Kargo'da dış tarafı ve toplama kabı hasar alıp kırılmıştı. Tangit ve 502 ile oldukça sağlam bir şekilde yapıştırdım 3 aydır bu şekilde kullanıyordum toplaması harika. Sadece bir tarafının görüntüsü çok hoş degil zaten arka sumpta belli bile olmuyor.)
3) Resun 2000 Dalga Motoru ve Mıknatıslı Cam Sileceği ( Çok temiz 1 aylık ikiside)
4) Coralx WhiteX Kum 6kg ( 10 kere yıkandı, Güneşte kurutuldu.)
5) Canlı Kaya 5 parça ( 4Kg Güneşte Kurutulmuş Tertemiz Kayalardır.)
6) Roxin 100W Isıtıcı
7) Kafa Motoru 450Lt/h ( Arka Sump için yeterli)