Keşfet

Nanoya Veda 60 Litre (Tertemiz Malzemeler Satılık Yanında Hediyeleriyle)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
     _50*35*35h ölçülerinde 6 mmden yapılmış siyah fonlu  arka ve sağ cam , 50*40*90h cm ölçülerinde mdflam ( suya extra dayanıklı) 2 raflı mobilya ; mobilyayı akvaryum eninden 5 cm daha enli yaptırma sebebim 10lu priz kablolar vs. leri gizlemekti ( sadece 3 aylık akvaryum ve mobilyası)

fiyat olarak 175 lira belirledim ( sadece mobilyasını 200 liraya yaptırmıştım mobilyadan 25 lira indirim 60 liraya yaptırdığım akvaryumda hediye olacak)

_18 w Twins Marka armatür ; 12 blue 6 cool White 1er w lık ledlerden akrilik ayak ve ön panelden oluşmakta 10 mm cama kadar tutunma özellikli ayrıca gece simülasyonu özelliği için + 2 adet 1 w lık gece(royal blue) ledi eklenmiştir,gece ve normal aydınlatma 2 ayrı kablodan kontrol edilebilmekte

225 liraya vericeğim.

_ Red Sea Prizm Delüxe Protein Skimmer ( extra modelidir suyu hem normal hemde yüzey emiş ucunu takarak devredebilme özelliği var böylece nanolardaki yüzeyde yağlanma sorunu kalmamış oluyor ayrıca şarjör şeklindeki medya haznesiyle karbon kullanabilme seçeneğide sunduğu için çok kullanışlı max. 150 litrelik nanolara uygun bir cihaz)

9w ile saatte 650 su hava karıştırma kapasitesine sahip, Sa dece balık tanklarında 150 litreye kadar,soft mercan nanolarında 100 litre,set mercan nanolarında ise 70 litreye kadar verimli çalıştığı öneriliyor, ölçüleri ise 30*35h ve sadece 6 cm eninde( nanolarda avantaj olma sebebi hem tank içinde yer kaplamaması hemde asılacak kısımda sadece 6 cm inceliğinde olduğu için kaba durmaması bence, ilk kurulumda tunze 9002 almıştım nano tank içinde hem çok yer kapladığı hemde çok kaba durduğu için bunu aldım) Aldığım kişi sadece deneme amaçlı çalıştırmıştı bende yaklaşık 10 gün kadar kullanabildim sıfır denebilir bir cihaz)

fiyat 240 liradır. 
e7yd.jpg

08j6.jpg

4vc.JPG

ia76.jpg

ucfi.jpg

cc9h.jpg

v4od.jpg

Heilea kafa motoru su tamamlama sirkülasyon ve benzeri kullanıma uyun ,Boyu marka askı filtre ek olarak fosfat tutucu elyaf vs. kullanmaya uygun, seramik saksı dekor veya host amaçlı ayrıca içleri dolu 2 adet beyaz benek tedavi ilacı hediyedir  ayrıca 4.5 kg natures ocean canlı kumda yanında.( toplamda ana malzemelerden yaptığım indirime ek olarak 115 liralık extra hediye)

Akvaryumun kurulum linkinide ekliyorum aydınlatmayı ve diğer malzemeleri daha detaylı görebilmek açısından incelemenizi tavsiye ederim   http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=34640 ( kurulum tarihide mevcut)

aydınlatmayı kütahyaya yollarmısın 

Kadir sadece su eklemeyi ne kadara satarsın.Şuan hatırlamıyorum ama geçen bana birisi söylemişti uygun fiyatlı bulursam alırım diye.Özel mesajlara bakıp sana yönlendireyim.

Komple güncel sanalpazardan takstli ilan acilabilir

Aydnlatma yarna kadar rezervedir, akvaryum ve skimmer güncel.

Komple günceldir akvaryum ve dolabi 175 lira. led armatür 225 lira, redsea prizm skmmer 225 liradir komple sistemi 575 liraya verebilirim cok online olamiyorum 05449088469 nolu telefonumdan ulasabilirsiniz.

Komple rezerve c.tesiye kadar.

Rezerve ettiren kişiden haber alamadığım için tekrar güncel akvaryum ve mobilyası 175 lira, redsea skimmer 225 lira olarak ayrıca komple alacak olana hediyeleri ve küçük bir ikram yapabilirim,akvaryum ve mobilyası standart bir otomobile sığabilecek boyutlardadır ticari rtip araca gerek yok ayrıca peşin fiyatına 12 aya kadar taksitli kredi kartıyla almak isteyen için  sanalpazar.comdan ilanda açabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Komple Murat Helvacı abimize satılmıştır güle güle kullanmasını dilerim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar