Keşfet

Ne Zormus Canli Bulmak

MacQ

Yeni Üye
Ad Soyad
Rafet Gülseçen
Selam arkadaslar

Bu deniz akvaryumu meselesine girdim gireli huzurum kalmadi yaw

Herseyi kurduk su problem isik problem kaya problem nitrat problem offf herseyi hallettik bir canli alalim dedik antalyada yasiyorum akvaryumcularda birtakim deniz akvaryumlari var tek tuk canlilar var canli istiyoruz haftaya persembe gelicek diyor 2 aydir haftaya gelicek salyangoz 15 $ bide fiyatlar hadi bulunmuyo yuksek olmasi normal ama be canli gelmezmi bu ile gidip denizden toplayacak ne bilgim var nede yetenegim kac peraysa verelim alalim dedik aylardir bir canli gelmiyo bos akvaryuma 3 aydir bakiyorum listeye yazdik satan olurmu imkanlar meselesi tabi nakliye sorun burdanda bi sonuc cikmadi TR de bukadar zor bir ise girdime pisman olmaya basladim oturduk supm yaptik kayalar aldik motorlar skimmer kurduk vs istanbulda nakliyesini de yapip yollaya bilecek bir yer yokmu arkadaslar guvenilir olucak bir firma yokmu tavsiyelerinizi bekliyorum 10 salyangoz otcul yosunlar icin 2 hermit dusunuyorum

ilgilenen arkadaslara tesekkurler

gidip denizden toplayacak ne bilgim var nede yetenegim kac peraysa verelim alalim dedik
www.pacificakvaryum.com ellerinde bolca conch vardı geçe aylarda hala varmı yada yollarlarmı bilmem aramakta fayda var.

hala var ve conch her akvaryuma tavise ederim süper çalışıyorlar yerlde oluşan cyanoları şikşi dakikada bitiriyor hakka ufakları ben kayaların üzerine koyuyorun anında bitiriyorlar kesinlikle uğrayın pasifik akvaryumaderim.

Bence sizin özellikle size daha yakın olan İzmir'deki akvaryumcularla irtibata geçmeniz gerek. İzmir - Antalya arası çalışan otobüslerle size ulaştırabilirler diye düşünüyorum.

Adana da yakin size counch u burdanda temin edebilirsiniz. Bildigim kadariyle ellerinde deniz canlilarida mevcut.

Adana da yakin size counch u burdanda temin edebilirsiniz. Bildigim kadariyle ellerinde deniz canlilarida mevcut.
Adana Antalya arası yol kötü olduğu için otobüsler 10-11 saatte gider bence İzmir mantıklı ,haritadan yakın göründüğüne aldanmayın.

Eğer canlılar iyi paketlenirse ve otobüsün içinde getirilirse bir problem olacağını sanmıyorum.Ben İstanbul ve Ankara'dan bir çok canlı aldım ve problemsiz geldiler(ankara 12,İstanbul 18 saat).Elazığ'da yaşıyorum.Ancak en garanti yol uçak kargosu.

Adana Antalya arası yol kötü olduğu için otobüsler 10-11 saatte gider bence İzmir mantıklı ,haritadan yakın göründüğüne aldanmayın.
Biz Ankaraya 50 adet siparis verdik 0 kayipla gelmisti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Conch için pasifik akvaryumu arayın Gökhan abi yardımcı olur. Bunlar yola dayanan canlılar 10 adet işinizi görür. Şu an hala var, ben 17 adet aldım canavr gibiler akvaryumda. Salyangozlar gibi sağı solu devirmiyorlar, burunlarını uzatıp işi bitiriyorlar. Başka mercan, balık içinde Engin abi İzmir'de baya iyi bahsedilen bir akvaryumcu. İzmir'e gidersem kesin uğrayacağım bir yer. Bunun dışında başka akvaryumcularda vardır. Eğer sisteme güvenir hale gelirseniz canlı.kaya netten sipariş verin tabi biraz topluca vermeniz gerekir bu kadar canlının gireceği sistemden şüpheniz kalmamış olmalı o yüzden onu biraz zamana bırakın. Birde sakın hobiyi bırakmayın, bu yüzden bırakılmaz. :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar