Keşfet

Neon Damsel

başak

Yeni Üye
Ad Soyad
osman murat bayram
xl boy neon velvet damsel hediye edilecektir alan olmazsa marmara denizine bırakılacaktır :(

T.Yeri : Kandilli

Selam ilk benmiyim?

[SIZE=14pt] [/SIZE]Denize bırakmak yerine herhangi bi akvaryumcuya hediye edin en azından.

damsel ö.m yoluyla ulaşan onur a ayrılmıştır bu akşama kadar :)

devrem ?? !!

Gecenin bir yarısı uzun adres tariflerinden sonra 00.30 gibi onur a teslim edilmiştir neon damsel :)

Gecenin bir yarısı uzun adres tariflerinden sonra 00.30 gibi onur a teslim edilmiştir neon damsel :)
Haha valla macera oldu. Ama ne güzel dimi para versen böyle macera yaşayamazsın. Gece ekşını
default_tongue%20(1).gif
Osman bu harbiden XL usta tang boyunda kötü kötü bakıyo bana akvaryuma elimi sokamıyorum. :D Döngümü hızlandırsın başka birşey istemiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haha valla macera oldu. Ama ne güzel dimi para versen böyle macera yaşayamazsın. Gece ekşını
default_tongue%20(1).gif
Osman bu harbiden XL usta tang boyunda kötü kötü bakıyo bana akvaryuma elimi sokamıyorum. :D Döngümü hızlandırsın başka birşey istemiyorum.

:D Hızlandırır hızlandırır merak etme :lol: Ama sonradan çıkartırken dikkatli ol intikamı acı olmasın elini kolunu suya değdirme
default_tongue%20(1).gif

[SIZE=14pt] [/SIZE]Test balığı mı yaptınız abi onu :D Benimki elimi ısırıp feci kanatmıştı verdiğim akvaryumcudada triggerı köşeye sıkıştırıyomuş ona göre dikkat :)

Test balığı değil akvaryumda zaten amonyak ve nitrit ''0'' bir süre canlı popülasyonu yapacak ondan sonra burdan gene isteyene hediye :D

Onur geçmiş olsun kardeşim o balığı akvaryuma koyduğun andan itibaren sana ızdırap olacak 1 yıllık uğraş sonucu 1 tanesini yakaladım refugium a attım ama daha diğerini hala yakalayamadım. 1 yılda 1 tanesi yakalandı hesabını yap

[SIZE=14pt] [/SIZE]Yem atmaz balık kendiliğinden gelir artık :D

Daha çirkin balık bulamadınmı onur biggrin.gif
Güzel olsa ne yazar yem yesin bana atık yaratsın.

Onur geçmiş olsun kardeşim o balığı akvaryuma koyduğun andan itibaren sana ızdırap olacak 1 yıllık uğraş sonucu 1 tanesini yakaladım refugium a attım ama daha diğerini hala yakalayamadım. 1 yılda 1 tanesi yakalandı hesabını yap
Yakalanamıyan balıklar gelip profesyonel ekip tarafından yakalanır. :

) Yakalanan balığa el konulur.

PS: SPS tanklarında yakalama işlemi yapmıyorum. Yaparsam kırdıklarımada el koyuyorum. :D

Demin denedim 5 dk sürmedi yakaladım. Çok dert etmeyin siz. :D

onur 2 tonluk akvaryumda 10 dakkada yakalandı o balık yaw ne dert ediyosun. sunpdan alırken zorlandınızmı sump u da gördün o bile başlıbaşına bir tank kadardı

Abi neon damseli nasıl yakaladığını ayrıntılı anlatsana?

bu neon elden yem yediği için bir elinde yem bir elinde kepçe bekliyosun :)

Osman ışığı kapadık. Kepçeyle aldım. Burda da aynısını yaptım. Ben yakalıyorum. En uzun bir tane blue tangim vardı onu kafaya takıp sabaha kadar uğraşmıştım. Bi o beni sabahlattı. Gerisini hemen yakalarım. :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar