Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[SIZE=14pt] [/SIZE]Test balığı mı yaptınız abi onu Benimki elimi ısırıp feci kanatmıştı verdiğim akvaryumcudada triggerı köşeye sıkıştırıyomuş ona göre dikkat
Onur geçmiş olsun kardeşim o balığı akvaryuma koyduğun andan itibaren sana ızdırap olacak 1 yıllık uğraş sonucu 1 tanesini yakaladım refugium a attım ama daha diğerini hala yakalayamadım. 1 yılda 1 tanesi yakalandı hesabını yap
Onur geçmiş olsun kardeşim o balığı akvaryuma koyduğun andan itibaren sana ızdırap olacak 1 yıllık uğraş sonucu 1 tanesini yakaladım refugium a attım ama daha diğerini hala yakalayamadım. 1 yılda 1 tanesi yakalandı hesabını yap
onur 2 tonluk akvaryumda 10 dakkada yakalandı o balık yaw ne dert ediyosun. sunpdan alırken zorlandınızmı sump u da gördün o bile başlıbaşına bir tank kadardı
Osman ışığı kapadık. Kepçeyle aldım. Burda da aynısını yaptım. Ben yakalıyorum. En uzun bir tane blue tangim vardı onu kafaya takıp sabaha kadar uğraşmıştım. Bi o beni sabahlattı. Gerisini hemen yakalarım.