Keşfet

Nona Akvaryum Ve Kayalar (Reefmax, Red Sea Max Etc)

denden22

Yeni Üye
Ad Soyad
den
Merhabalar,

Ben deniz akvaryumu konusunda yeniyim. Daha önce küçük 25 litrelik bir tatlı su akvaryumum vardı.

Herşeyi hazır bir set alarak nano reef akvaryum kurmak istiyorum. Bu konuda satış yapabilecek ve bilgi birikimiyle bana yol gösterebilecek bir arkadaş arıyorum :)

Tek tek malzemelerle uğraşıp uğraşamayacağımdan emin değilim aslında. bu konuda da yardımınzıı istiyourm ama gördüğüm kadarıyla Red Sea max 130d veya reefmax gibi akvaryumlar yeni başlayanlar için kolay. Biraz maliyetliler.

Benim için en önemli kriterler ses ve moonlight aydınlatma. Tercihen otomatik zamanlayıcılı bir gece aydınlatması istiyorum. Yatak odamda duracağı için olabildiğince sessiz bir model tercihim.

Akvaryumu alrken yanında kum/kaya da almam gerekecek.

2. el tercihim olur.

Teşekkürler .

bende hazır sistem bir akvaryum var sehpasıyla birlikte takım.

boş duruyor. izmirdeyim.

bende hazır sistem bir akvaryum var sehpasıyla birlikte takım.

boş duruyor. izmirdeyim.
Merhaba, ben istanbul dayım. biraz zor olur nakliyesi diye düşünüyorum.

Size bir sorum var, Sump akvaryumlar gürültü yapıyor mu? Benim masamda yer var masama koymak istiyorum genelde ama bulduğum akvaryumlar hep sump lı.

sumplı olanlarda psnin ve kafa motorunun bir sesi var.

sumpsız da olsa ps biraz gürültü yapabiliyor. forumdan araştırırsan üstadları tavsiye ettiği markalar daha az gürültlü.

istanbula gönderemem kargo tecrübem yok :welcome:

sumplı olanlarda psnin ve kafa motorunun bir sesi var.

sumpsız da olsa ps biraz gürültü yapabiliyor. forumdan araştırırsan üstadları tavsiye ettiği markalar daha az gürültlü.

istanbula gönderemem kargo tecrübem yok :welcome:
teşekkür ederim, hoşbulduk :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar