karga tulumba
Yeni Üye
- Ad Soyad
- burhan
Haziran başı taşınacağım için evimdeki deniz akvaryumlarını bozuyorum. Başlangıç olarak beni en çok yoran nps tankını seçtim. Canlıları çoğu epeydir bendedir. Özellikle zor türler içinde ölenler öldü, geriye kalanlar güçlü hayvanlar oldu.
Fiyatlar aldığım fiyatlardır, bu yüzden pazarlık yapılmamasını rica ediyorum. Pazarlık içeren mesajları cevaplamayacağım.
Ankara'da gelip alacak olan arkadaşlara, dondurulmuş yem hediyem olacaktır.
Şehirdışı kargo isteyenlere de ufak tefek fraglar hediye edeceğim.
Teşekkürler.
1) Garden eel, adapte olmuş ve güçlü hayvanlardır. 40 cm civarında boyları vardır, çok ince ve kırılgan değildir. Etine dolgun yani özetle iyi besledim. 3 adet var, birini ölümü pahasına nanomda saklayacağım. Çünkü bulana dek çok aradım. 2 si satılık.
Adet 125 TL
2) Red finger gorgonia, kolay gorgonia türüdür. Güzeldir. Bakımı kolaydır, sıkıntı çıkarmaz. 2 adet var. 20-25 cm civarı boydalar.
Adet 125 TL
3) Sea pen. Tüylü kısmı 3 yumruktan daha büyük. Toplamda 25 cm civarı. Bakımı kolaydır. Filter feeder beslenir.
150 TL
4) Blue sponge. Kolaydır. Hiçbir özel bakım gerektirmez. Direkt ışık almadığı ve akıntıdan uzakta kalmadığı sürece, sorunsuz yaşar. Avuçiçinden az daha büyük fiji kayası üzerindedir.
100 TL
5) Japan Fan Tree Sponge. Kolaydır. Hiçbir özel bakım gerektirmez. Direkt ışık almadığı ve akıntıdan uzakta kalmadığı sürece, sorunsuz yaşar. Ağaç kısmı tenis topu büyüklüğündedir.
100 TL
6) Dendro pink. Zor canlıdır. Işık sevmez. Dövmeyen yoğun akıntı ister. Açık hali 30 cm e kadar uzanıyor.
150 TL
7) Dendro branch pink-yellow. Orta zorlukta canlıdır. Işık sevmez. Orta-şiddetli akıntı ister. 15 cm civarı uzanır.
100 TL
8) Christmass Tree coral. İri bir canlıdır. Açık hali 20 cm vardır. Kolay canlıdır. Ek bir şey istemez.
125 TL.
9) Dendro finger orange. Açık hali 10 cm uzanır. Orta zorluktadır.
100 TL
10) Dendro finger purple. Açık hali 13 cm uzanır. Orta zorluktadır.
100 TL
11) Sea rod. Kolaydır. Dalları 20 cm civarıdır.
100 TL
12) Wonder tiger sponge. Ekstra bir şey istemez. Kafa canlıdır, güzeldir. Nette de fotolarını aratabilirsiniz. Avuçiçi kadardır.
80 TL
13) Lemon tree aclygorgonia. Biraz zora kaçan bir canlıdır. Oldukça büyük ve güzeldir.
150 TL
14) Orange finger gorgonia. Kolay canlıdır. Her daim beyaz polipleri görebilirsiniz.
125 TL
15) Pink sun-flower coral branch. Yaklaşık 50 kafa, sağlıklı olan kafa sayısı 25 civarı. Bu yüzden fiyatı aldığımdan düşük yazıyor. 2 adet var.
Adet 50 TL.
16) Chilli sponge. Sağlıklı ve etine dolgundur.
100 TL
17) Tunicate. Pek bir esprisi yok.
50 TL
18) Electric flame scallop. Elektrik ihtiyacınızı karşılar
75 TL
19, 20.... ekleme yapacağım. Sondakilerin fotolarını da yükleyeceğim. Yoruldum...
Fiyatlar aldığım fiyatlardır, bu yüzden pazarlık yapılmamasını rica ediyorum. Pazarlık içeren mesajları cevaplamayacağım.
Ankara'da gelip alacak olan arkadaşlara, dondurulmuş yem hediyem olacaktır.
Şehirdışı kargo isteyenlere de ufak tefek fraglar hediye edeceğim.
Teşekkürler.
1) Garden eel, adapte olmuş ve güçlü hayvanlardır. 40 cm civarında boyları vardır, çok ince ve kırılgan değildir. Etine dolgun yani özetle iyi besledim. 3 adet var, birini ölümü pahasına nanomda saklayacağım. Çünkü bulana dek çok aradım. 2 si satılık.
Adet 125 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
2) Red finger gorgonia, kolay gorgonia türüdür. Güzeldir. Bakımı kolaydır, sıkıntı çıkarmaz. 2 adet var. 20-25 cm civarı boydalar.
Adet 125 TL
Giriş yap veya üye ol.
3) Sea pen. Tüylü kısmı 3 yumruktan daha büyük. Toplamda 25 cm civarı. Bakımı kolaydır. Filter feeder beslenir.
150 TL
Giriş yap veya üye ol.
4) Blue sponge. Kolaydır. Hiçbir özel bakım gerektirmez. Direkt ışık almadığı ve akıntıdan uzakta kalmadığı sürece, sorunsuz yaşar. Avuçiçinden az daha büyük fiji kayası üzerindedir.
100 TL
Giriş yap veya üye ol.
5) Japan Fan Tree Sponge. Kolaydır. Hiçbir özel bakım gerektirmez. Direkt ışık almadığı ve akıntıdan uzakta kalmadığı sürece, sorunsuz yaşar. Ağaç kısmı tenis topu büyüklüğündedir.
100 TL
Giriş yap veya üye ol.
6) Dendro pink. Zor canlıdır. Işık sevmez. Dövmeyen yoğun akıntı ister. Açık hali 30 cm e kadar uzanıyor.
150 TL
Giriş yap veya üye ol.
7) Dendro branch pink-yellow. Orta zorlukta canlıdır. Işık sevmez. Orta-şiddetli akıntı ister. 15 cm civarı uzanır.
100 TL
Giriş yap veya üye ol.
8) Christmass Tree coral. İri bir canlıdır. Açık hali 20 cm vardır. Kolay canlıdır. Ek bir şey istemez.
125 TL.
Giriş yap veya üye ol.
9) Dendro finger orange. Açık hali 10 cm uzanır. Orta zorluktadır.
100 TL
Giriş yap veya üye ol.
10) Dendro finger purple. Açık hali 13 cm uzanır. Orta zorluktadır.
100 TL
Giriş yap veya üye ol.
11) Sea rod. Kolaydır. Dalları 20 cm civarıdır.
100 TL
Giriş yap veya üye ol.
12) Wonder tiger sponge. Ekstra bir şey istemez. Kafa canlıdır, güzeldir. Nette de fotolarını aratabilirsiniz. Avuçiçi kadardır.
80 TL
Giriş yap veya üye ol.
13) Lemon tree aclygorgonia. Biraz zora kaçan bir canlıdır. Oldukça büyük ve güzeldir.
150 TL
14) Orange finger gorgonia. Kolay canlıdır. Her daim beyaz polipleri görebilirsiniz.
125 TL
15) Pink sun-flower coral branch. Yaklaşık 50 kafa, sağlıklı olan kafa sayısı 25 civarı. Bu yüzden fiyatı aldığımdan düşük yazıyor. 2 adet var.
Adet 50 TL.
16) Chilli sponge. Sağlıklı ve etine dolgundur.
100 TL
17) Tunicate. Pek bir esprisi yok.
50 TL
18) Electric flame scallop. Elektrik ihtiyacınızı karşılar
75 TL
19, 20.... ekleme yapacağım. Sondakilerin fotolarını da yükleyeceğim. Yoruldum...