Optisyen biri olarak, tanıdığım biri benden numaralı deniz gözlüğü istedi biraz araştırdım (gözlüksüz göremiyor) düşük numara miyop dışında yok. İki firmada astiğmat ve hipermetrop yüksek miyop i
Standart bi yüzücü gözlüğüne numaralı cam taktım. İc kısmını kestim, camı da acısını ayarlayıp kestim ve içine yapıştırdım (silikon) çok estetik değil ama rahat bi görüş sağlıyor düşük maliyetle bir cözüm bulmuş olduk.
Düşük miyoplar için speedo tavsiye ederim. Yüksek miyopi, asitğmat ve hipermetropi icin bu şekilde bir çözüm bulabilirsiniz. Bilgi isteyen olursa mesaj atın yardımcı olmaya çalışırım.
Not: daha sonra nasıl yapıldığını gösteren resimleri atmaya çalışacam.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ürün var fiyat olarak 400euro dedi yuh dedim. Standart bi yüzücü gözlüğüne numaralı cam taktım. İc kısmını kestim, camı da acısını ayarlayıp kestim ve içine yapıştırdım (silikon) çok estetik değil ama rahat bi görüş sağlıyor düşük maliyetle bir cözüm bulmuş olduk.
Düşük miyoplar için speedo tavsiye ederim. Yüksek miyopi, asitğmat ve hipermetropi icin bu şekilde bir çözüm bulabilirsiniz. Bilgi isteyen olursa mesaj atın yardımcı olmaya çalışırım.
Not: daha sonra nasıl yapıldığını gösteren resimleri atmaya çalışacam.
Moderatör tarafında düzenlendi: