ayhan satıcı
Yeni Üye
- Ad Soyad
- ayhan satıcı
Merhaba Arkadaşlar,
Malesef hayatta herşey herzaman istediğiniz gibi olmuyor. Üzelerek bende tankını bozanlar kervanına katılıyorum. Maddi sebepler yüzünden toplamak için bir dünya emek harcadığım ve daha büyütmeye bile fırsat bulamadığım frag ve mercanlarımı satılığa çıkarıyorum. İnşallah ilerde tekrar daha güzel bir tankla geri döneceğim. Zoa ve acro fragları en az dört aylık olup yeni yapıştırılma falan değildir. En az 100 liralık alımlarda kargo ile uğraşabilirim onun haricinde teklif etmezseniz sevinirim. Almak isteyenler bana özel mesajdan ulaşşınlar. Fotoğrafta olan mercanlar haricinde başka türlerde var bunlar bitince onlara devam edeceğim.
Malesef hayatta herşey herzaman istediğiniz gibi olmuyor. Üzelerek bende tankını bozanlar kervanına katılıyorum. Maddi sebepler yüzünden toplamak için bir dünya emek harcadığım ve daha büyütmeye bile fırsat bulamadığım frag ve mercanlarımı satılığa çıkarıyorum. İnşallah ilerde tekrar daha güzel bir tankla geri döneceğim. Zoa ve acro fragları en az dört aylık olup yeni yapıştırılma falan değildir. En az 100 liralık alımlarda kargo ile uğraşabilirim onun haricinde teklif etmezseniz sevinirim. Almak isteyenler bana özel mesajdan ulaşşınlar. Fotoğrafta olan mercanlar haricinde başka türlerde var bunlar bitince onlara devam edeceğim.
- Mercanlar
- 1. Kırmızı Zoa 20 kafa 60 tl
- 2.İki farklı renk Zoa ( Turuncu ve yeşil ) 60 tl
- 3.Yeşil Star Polip 40 tl
- 4.Açık kahverengi zoa ( fotoğraftakinden çok farklıdır)30 kafa 70 tl
- 5.Acropora Fragları ( 4 aylık ) 8 cm 40-60tl arası
- 6.Pavona Cactus Coral 70 tl
- 7.Octopus Coral 25 kafa ( en çok üzüldüğüm canlı ) 220 tl
- Redsea Mushroom ( üzerinde aynı renkte fosforlu çiçek açan özel bir mushroom türüdür ) Kafa adeti 40 tl
- 9.Caliendrum ( frag değildir) 15-18 cm 110 tl
- 10.Petrol Yeşili Buton Polip 30 kafa70 tl
- 11.Petrol Yeşili Buton Polip 15 kafa 30 tl
- 12.Sütlü Kahve Zoa 25 kafa 60 tl
- 13.4 nolu frag ile aynı
- 14.Kırmızı Elektrik Mushroom 90 tl