Keşfet

Octopus Coral

tugaybek

Yeni Üye
Ad Soyad
TUGAY
Anaç XXL octopus coral satılıktır.Fiyat 100 ytl.

resim yok muydu Tugay bey? :) Ankaraya gelince resim ekleyin

Teslimat yeri Ankara.Tel:0533 276 41 97

Mercanlarla ilgili kucuk bilgiler:4,5 yıldır octopuslar akvaryumumda ve kendi uretimim.Çok dayanıklı bir mercan turu.Yuksek nitrat(25-30) oranlarında bile hic bir bozunma veya keyifsizlik yasamamıslardır.İlk olarak t8 flolar altında bakmaya basladım.O zamanda hic sorun yasamadım.Su anda mh altındalar.Mh altında hızlı gelisme gosteriyorlar.Fazla akıntı sevmiyorlar.7-13 dkh arasında sorunsuz yasamlarını surduruyorlar.Fazla akıntı sevmiyorlar.Zehirli bir mercan turu oldugu icin cogu angel turu balık dokunmuyor.Dİger mercanlara en az 10 cm uzaga yerlestirilmesi tavsiyemdir.

Resim olarak akvaryumun eski genel resminde de goruluyorlar zaten,onu ekleyliyorum.Suanda resimdeki durumdan daha buyuk durumdalar.Yaklasık 20 dal kadar var ama sadece 3 adet en buyukleri olanları satıyorum.Akvaryumda yer ihtiyacım var.

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=3750

Hatay'a gönderirseniz, ben almak isterim.

Selamlar.

özel mesaj attım, ankaradayım bende Tugay bey.

ÖM attım Tugay bey

özel mesaj attım ben de herkesler atıyor:) :) ):

Ozelden mesaj atan arkadasların hepsine donmeye calısıyorum.Yanlıs anlasılma olmasın 20 dal derken 20 kok var ve bunlardan en buyuk 3 koku satıyorum.Her bir kokte 8-12 lop var.Mercan acık haldeyken capı 15 cmyi buluyor.Saygılarımla.

Hepsi satılmıstır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar