Keşfet

Office Nano Reef

yamanailesi

Yeni Üye
Ad Soyad
Tolga YAMAN
Uzun zaman sonra herkese tekrar merhaba,

Yaklaşık bir yıldır ara verdiğim resife ufak bir ofis nano ile geri dönmeye karar verdim. Arada kaşıntı tuttu da diyebiliriz. İl kurulum için düşük bütçeli bir deneme yapmak istedim. Malum ofis ortamı sevmeyenler de olabilir. Bozmak gerekirse içim çok yanmasın :)

Tank : 70*50*50 Arkadan sumplı

Aydınlatma : Ecotech XR15 Pro

PS : Tunze 9005 (Arka sump geniş olduğundan ileride daha kuvvetli bir ps gerekirse değişebilir ve/veya yenilenebilir)

Dalga Motoru : Hydor Koralia 1 (şimdilik tuz karıştırma görevinde :) tank oturduktan sonra sanırım yetersiz kalacaktır.

Kafa motoru : 2000 lik bir motor , Çin işi :) evde su değişimlerinde kullanırdım burada işe yarar hale geldi :)

Çok yazacak bir şey yok aslında , bu hafta sonu su basılıp tuz ayarlandıktan sonra şimdi dönmeye başladık. Zaman içerisinde iyi kötü gelişmeleri birlikte izleyeceğimiz mütevazı ve güzel bir tank olmasını dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 52920

Ekli dosyayı görüntüle 52921

Ekli dosyayı görüntüle 52922
Ekli dosyayı görüntüle 52923

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tolga ,hayırlı olsun,,tekrar start alman iyi olmuş :)   ,,gayet güzel nano tank,,ilerde ps yi bir kademe yükselt bence , 9012 DC li model süper olur bu tanka...

Tolga ,hayırlı olsun,,tekrar start alman iyi olmuş :)   ,,gayet güzel nano tank,,ilerde ps yi bir kademe yükselt bence , 9012 DC li model süper olur bu tanka...
Çok teşekkür ederim. İlk defa nano kuruyorum. Biraz hızlı start oldu ufak tefek eksikler ile birlikte PS de yükselecek zaman içerisinde. bakalım bu tank bir dolsun, sonra sanırım ufak ufak ofise yayılırım :)

Hayırlı Olsun Tolga Bey,

Nano akvaryumun zevki bambaşka,  daha çok ilgi ve özen istiyor :)

Hayırlı Olsun Tolga Bey,

Nano akvaryumun zevki bambaşka,  daha çok ilgi ve özen istiyor :)
Çok teşekkür ederim Metin Bey. Geçmiş tanklara göre farklı bir macera olacak gibi :)

Hayırlı olsun Tolga bey. Dönüşünüzü daha muhteşem bekliyorduk ama buda idare eder... Devamı gelecek sanırım :)   Keyifle inş...

Nano candır, hayırlı olsun Tolga Bey.

Ben 40x40x35 akvaryumu 4 yıldır kazasız sürdürüyorum ofiste. Soğutucu-ısıtıcı kullanmıyorum, yaz-kış klimatize ortam. 

Nano için özel türler var, mutlaka biliyorsunuzdur  

Tekrar hayırlı olsun. 

Hayırlı olsun Tolga bey. Dönüşünüzü daha muhteşem bekliyorduk ama buda idare eder... Devamı gelecek sanırım :)   Keyifle inş...
Çok teşekkür ederim Kutlu Bey.... Şimdilik daha iyisini yapacak yere sahip değilim zamanla bu dolduktan sonra ufak ufak büyürüz yine. Ben hep kare tank sever oldum. Sanırım o yönde ilerleyeceğim. :)

Nano candır, hayırlı olsun Tolga Bey.

Ben 40x40x35 akvaryumu 4 yıldır kazasız sürdürüyorum ofiste. Soğutucu-ısıtıcı kullanmıyorum, yaz-kış klimatize ortam. 

Nano için özel türler var, mutlaka biliyorsunuzdur  

Tekrar hayırlı olsun. 
Teşekkür ederim Kardeşim. Bakalım nasıl bir nano olacak bene merakla bekliyorum. 

Diatom vs. güzel devam ediyor  süreç , şimdilik bir percula ve 10 conch la dönüyor sistem. Biraz daha oturmasını bekliyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar