Keşfet

Online Alışverişte Güven

tsenol

Yeni Üye
Ad Soyad
Tahir
İstanbul da Ankara da deniz akvaryum malzemesi satan onlarca yer var iken İzmir de bu olanaklar yok. Dolayısıyla çoğu ürünü online internet üzerinden almak durumunda kalıyorum. Alışveriş yaptığım bir iki firma ürünleri sorunsuz ulaştırdı. En son alışveriş yaptığım Reefland Akvaryum Mağazası gerek hızlı kargo gerekse sorduğum her soruya mail ortamında bıkmadan açıklamalı yanıt göndermesi beni fazlasıyla mutlu etti.

Online alışverişte güven herşeyden önemli diyorsanız bu site benden tam not almıştır. Özel reklama girmez ise biz amatörleri mutlu eden örnek davranışları paylaşmak istedim.

Hagop bey isinin hakkini veren dürüst ve güvenilir biri gercekten sadece sponsor degil ayni zamanda esnaftirda

+1000000000000000000000000000000000 :)

Ankara ve İzmir'deki forum üye sayısı kafa kafayayken, bu kadar çok kurumsal firma varken, bakım anlaşması yapılabilecek o kadar turistlik mekan  v.s. doluyken neden hala "İzmir de bu olanaklar yok" ben de onu anlamıyorum... (Dejavu oldu 2 sene önce aynı şeyi yazmıştım hala tık yok...)

Hagop beyle bende yüz yüze tanışma fırsatı buldum.Balıkları yaptığı paketle Tokata sorunsuzca getirdim.Hagop bey iyi bir esnaf olması yanında fiyatlarıda piyasaya göre daha iyi geliyor bana.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de tanıdığım, soran herkesi Hagop Bey'e yönlendiriyorum. Oysa kendisinden hiçbir şey almadım ya da tanışmadım da.

Ancak telefonda konuştuğumuz kadarı ile bile yetti. Bir de Gürhan abinin tavsiyesi idi, sağolsun...

Konu görüntüleyen kullanıcılar