Keşfet

onyx mi true percula mı?

cagribayram07

Yeni Üye
merhaba, ilk kurulumum ilk deniz balıklarım balıkları aldığım petshop da çok bilgili değildi perculalardan bir tanesi yoğun şekilde siyah petshopcu true percula dedi fakat youtubede baktığımda onyx diye adlandırılan türe çok benziyor bir de buraya atmak istedim umarım net olarak türünü bilen ve yine bu türden nasıl temin edebileceğimi bilen çıkar

Ekli dosyayı görüntüle 56190

black photon percula, nadiren denk gelebilir , büyüdükçe güzelleşir renkleri koyulaşır. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
nereden temin edebilirim yanına bir tane daha almak istiyorum. diğerinin cinsi nedir peki ?

ithalattan nadiren geliyor. ben bir iki kere denk getirdim ithalatta, akvaryumcuları takip edin. diğeri ocellaris galiba yani klasik palyaço, perculaya benzemiyor.

Teşekkür ediyorum. Bulunduğum ilde bir tane petshop nadiren deniz balığı getiriyor heralde başka göremem yanındakiyle eş tutar mı? onyx türlerinden farkı ne oluyor bu türün? Diğerinin daha net fotoğrafını yüklüyorum. 

Ekli dosyayı görüntüle 56214

eş olur tabi, siyah turuncu dağılımı farklı onyxten hepsi palyaço. hatta buna onyx percula desen yok değil denemez.

estetik olarak ağız ve vucüt şekli düzgünse bence yeterli güzellik için

Konu görüntüleyen kullanıcılar