Keşfet

Orange Spotted Sleeper Goby

pacific

Yeni Üye
Ad Soyad
Alper Ütebay
Elinde olupta satmak isteyen olursa lüften bana öm yoluyla ulaşsın.

Alper im bu balık akvaryumda fırtınalar yaratır şimdiden uyarıyım kardeşim :)

Alper im bu balık akvaryumda fırtınalar yaratır şimdiden uyarıyım kardeşim :)
Biliyorum Salimcim sağolasın :)

Ben daha önce bu balıktan aralıklı olarak 2 tane besledim.Fakat o zaman akvaryumda 1 çift Boxer Karides vardı.Gece olunca kayanın arasına saklanan Orange Spotted Goby'i korkutup tanktan atlattılar,hemde ikisinide!

Şimdi Boxerler yok,yerine 1 çift Cleaner ve 1 tanede Fire Shrimp ekledim.Bunlarda daha uysal canlılar.Kısaca aradığım goby'i eklemenin tam vakti :)

Fakat gerçekten kumu sürekli karıştırdıklarından tank'a ilk girdiklerinde su çok bulanıyor.Ama bir müddet sonra düzeliyor.Kumu karıştıran ve çok çalışkan bir canlı bence.

Ayrıca Moonlight kullanmaya başladıktan sonra tanktan kimse atlamadı :D

Elinde olupta satmak isteyen olursa lüften bana öm yoluyla ulaşsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncel

Koray Soylu da vardı diye biliyorum..Satmadıysa eğer..

Koray Soylu da vardı diye biliyorum..Satmadıysa eğer..
Teşekkür ederim :)

Koray beyin sattığı canlı tam benim aradığım tür olmasada yinede bir sorayım kendisine.Gerçi satılmadıysa bile bu sıcaklarda Ankaradan İstanbul'a nasıl gelecekse artık...

İstanbulda bulabilsem güzel olacak.

pazar 6 da ankaradan binip 11 bucukta haydarpaşada olucam ben,dilerseniz yardımcı olmak isterim..saygılar

pazar 6 da ankaradan binip 11 bucukta haydarpaşada olucam ben,dilerseniz yardımcı olmak isterim..saygılar
Çok teşekkür ederim sağolun :)

Az önce Koray beye mesaj attım,gelecek cevaba göre yani satılmadıysa almak isterim.İşte o zaman yardımcı olursanız sevinirim.

Malesef Koray Bey satmış :D Üzgünüm ama aklımda olsun yinede bulmaya çalışayım...

Saygılar...

Bulunmuştur teşekkürler...

Konu görüntüleyen kullanıcılar