Keşfet

Orjinal Sehpalı Boyu Hs60 Metal Halideli Akvaryum

Hazır sistemlerin işte en kötü yanı değerinin Altının altında bile fiyata veremıyorsun bende TL 450 ilk aldığımda 550-600 gibi bir fiyata almıştım cok komık rakama vermiştim

Hayırlısı olsun

Hazır sistemlerin işte en kötü yanı değerinin Altının altında bile fiyata veremıyorsun bende TL 450 ilk aldığımda 550-600 gibi bir fiyata almıştım cok komık rakama vermiştim

Hayırlısı olsun
Zafer  bey ben geçen gün stokda son kalan ürünü almıştım 475TL ye. Diğer sitelerde 500+ fiyattan satılıyor :) Ayrıca aldığım yere sordum neden boyu marka akvaryumlar çok az derece satılıyor bazıları satmıyor dedim.Boyu akvaryum ithal eden kişi battığını söylediler türkiyeye uzun zamandır boyu akvaryum ithal edilmiyor dediler.

Hımmm o zaman kataborsa fiyat değişir :) son güncel 501 tl :)

Bende aldığımda bu 128 lt'lik metal halideli versiyonu 1700 tl gibiydi. Ben 1300 aldım diye mutluydum. Şimdi sadece 4 ay kullanıldığı halde 500'e alıcı çıkmadı. Hayret ...

Bende 3 ay önde boyu tl 550 yi 150liraya satmıştım

Mahvoldu ilan. Biri çıkıp diycek şimdi 50 lira vereyim diye...

Sadece metal halidesi 400 eder ya neyse. İlan pasiftir. Satıştan çekiyorum.

Bencede mantıklı bir iş yaptınız 1300₺ ye al, 500₺ ye satılmasın. Deney akvaryumu yap gitsin :)

Şimdi içinde s boy blue tang var zaten. Bi araç ayarlayabilsem ofise götürcem, dursun yanımda :)

hocam satılık mı halen ;)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri