Keşfet

Ozmoz Su Arıtma Cihazı Aranıyor

asterix34

Yeni Üye
Ad Soyad
tolga
Ozmoz su elde etmek için ozmoz su arıtma cihazı arıyorum. Cihaz bulamazsam ozmoz sisteminden yararlanabileceğim 8-10 damacana su arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ozmoz su elde etmek için ozmoz su arıtma cihazı arıyorum. Cihaz bulamazsam ozmoz sisteminden yararlanabileceğim 8-10 damacana su arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Karaköy'e yolunuz düşerse. 250-300 tl arası bulabilirsiniz.

Necatibey cd. üzerinde sağlı sollu her dükkanda bulabilirsiniz.

Karaköy'e yolunuz düşerse. 250-300 tl arası bulabilirsiniz. Necatibey cd. üzerinde sağlı sollu her dükkanda bulabilirsiniz.
Tavsiyeniz için teşekkürler Ali bey. Şimdilik askıya aldım RO cihazını, Turkuaz su kullanıyorum. Saygı ve selamlar.

Tavsiyeniz için teşekkürler Ali bey. Şimdilik askıya aldım RO cihazını, Turkuaz su kullanıyorum. Saygı ve selamlar.
Ro Cihazı sadece aakvaryum için değil, ev içinde çok güzel. Ben mutfağa taktım. Damacana derdinden kurtuldum.

Bir çok damacana sudan daha güzel. Tavsiye ederim.

Ro Cihazı sadece aakvaryum için değil, ev içinde çok güzel. Ben mutfağa taktım. Damacana derdinden kurtuldum.Bir çok damacana sudan daha güzel. Tavsiye ederim.
Hakılsınız arkadaşımın birinde vardı çeşmeden akan suyu damacana su kadar berrak ve içilebilir hale getiriyordu. Değerlerde çok güzeldi.

İlan askıya alınmıştır.

almayı düşünürseniz yardımcı olurum.mail:aseviner@yahoo.com

Konu görüntüleyen kullanıcılar