Keşfet

Palyaço balığı üzerindeki bu noktalar nedir yardım lütfen..

Oylebirisi

Yeni Üye
Ad Soyad
Oylebirisi
Merhaba arkadaşlar palyaço balığının üzerinde beyaz benek gibi bir şey var pamukumsu gibi 4 adet var... Fotoğraf ları aşağıya ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.. Neler yapmalıyım suyun ısısı kaç derece olmalı? Ben beyaz benek zannedip suyu 29 derece ye çıkarttım önerileri niz benim için çok değerli...

Ekli dosyayı görüntüle 46497

Ekli dosyayı görüntüle 46498

Google da deniz balıklarında pamukçuk diye aratırsanız cevap bulabilirsiniz.Genelde kötü su şartlarından olur deniliyor. Temizlikçi karides veya doktor wrasse çözüm olabilir.

Sarımsaklı yemle besleyin. Isı ile oynamayın. Miko Fish kullanın ayrı bir tankta.

yem yediği sürece zamanla toparlayacaktır, suyun da oturması önemli muhtemelen yeni kurulum olduğu için başınıza gelmiş

benim tecrübelerime göre eğer balıkta genetik bir zayıflık yoksa hiçbir müdahale olmadan kendi kendine toparlar

beyaz benek değil bu arada suyun ısısını da ani değiştirmeyin kademeli artırıp azaltın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam. Önlem alınmadığı taktirde yavaş yavaş ilerleyen bir hastalık. Ben karantina tankında mikofish ile blue face angel ımı tedavi ettim. Yayılmacı bir hastalık. Üst yüzgecinde beyaz benek gibi başladı büyüdü ve arka kuyruğa şıçradı. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar