Keşfet

Palyaco baliginda karin sisligi

mcgrey

Yeni Üye
Ad Soyad
Fatih Bozoğlu
Merhaba arkadaslar,

Palyaco baliklarimdan bir tanesinin karni sisti asagida fotograflarini bulabilirsiniz. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

Tankimda yemlemeyi gunde 1 kere yapiyorum.

7cc5de33017c283309fbb0ef7fc758dc.jpg

24725ceba6aed6f6cdc0748aa69adafd.jpg

b948eebcc9ec6bdb822f7cfbad0c06ff.jpg

aa2132e2b5d0478548eab79cefe33c1c.jpg

Muhtemelen kabız. Tek çeşit beslenme kaynaklı olabilir. Benim snowflakede olmuştu, kurtaramamıştım :(

Sent my iPhone using Tapatalk

Geçmiş olsun Fatih bey, tatlı su balıklarında da rastlanılan bloat hastalığına yakalanmış gibi gözüküyor malesef palyaçonuz. Çoğunluğun bakteriyel bir hastalık olarak kabul ettiği bu rahatsızlıktan malesef ki çok az sayıda balık tedavi edilebiliyor. İmkanınız varsa balığınızı ayrı bir karantina tankına alıp hem diğer balıklarınızı güvene alıp hem de hasta balığınıza tedavi uygulayabilirsiniz.

Tatlı suda denenmiş ve başarılı sonuçlanmış tedaviler (yukarıda da belirttiğimiz gibi tedaviden olumlu sonuç oldukça az sayıdadır)

Epsom tuzu 20lt'ye 1 çay kaşığı

2ml Flagy serum oral olarak vermeniz mümkünse çözüm olabilir. Fakat resif uyumlu değildir bu tedavi yöntemi.

Tekrar geçmiş olsun

Bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim. Deger verip gozumuz gibi baktigimiz canlilari bu halde gorunce insan ister istemez uzuluyor. Umarim bu sorunu asabilir de yasatabilirim.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enfeksiyon olabilir. Ayrı bir akvaryuma alma şansınız var mı balığı?

Ne yazik ki baligimi kaybettim :/

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar