ibrahim kent
Yeni Üye
Merhabalar,
1 hafta önce bir hobici den 3 adet ocellaris aldım. Hobici arkadas yem yemeleri çok iştahlı ne verseniz yer dedi. 3 senedir balıklar kendisindeymis.
Alışma süreci diye haftadır bekliyorum bir gelişme yok.
Belirtiler su sekilde,
İlk 3 gün hiç birsey yemediler. Yemi alsalardı ağzına alıp attılar. 4-5 gün sonra 1mm pallet yemi ikiye böldüm 2 balık 1-2 parça yedi isteksiz olarak yesem mi yemesem mi modunda. Diğer balık hiç yemiyor ağzına yemi alıp direk atıyor. Sarımsaklı vs yem denedim. Onda da sonuç yok.
Yemler,
NLS marine formula, hikari Seaweed Extreme, Jbl, tropical pul
Bu arada camlarda ki copepod ları sürekli hepsi yiyor.
Canlılar tank içerisinde canlılar. Formları iyi. Beyaz benek, kuyruk cüremesi, karın çöküklüğü vs yok. Dışkılamayı yem yemediler için henüz göremedim. Bir sefer bir tanesi ishal miş gibi yaptı.
Balıklar stresde de değil. Tank da gayet rahat geziyorlar.
Arasıra yanak kısımlarını kayaya sürüyor.
Ben solungaçlar da bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 hafta önce bir hobici den 3 adet ocellaris aldım. Hobici arkadas yem yemeleri çok iştahlı ne verseniz yer dedi. 3 senedir balıklar kendisindeymis.
Alışma süreci diye haftadır bekliyorum bir gelişme yok.
Belirtiler su sekilde,
İlk 3 gün hiç birsey yemediler. Yemi alsalardı ağzına alıp attılar. 4-5 gün sonra 1mm pallet yemi ikiye böldüm 2 balık 1-2 parça yedi isteksiz olarak yesem mi yemesem mi modunda. Diğer balık hiç yemiyor ağzına yemi alıp direk atıyor. Sarımsaklı vs yem denedim. Onda da sonuç yok.
Yemler,
NLS marine formula, hikari Seaweed Extreme, Jbl, tropical pul
Bu arada camlarda ki copepod ları sürekli hepsi yiyor.
Canlılar tank içerisinde canlılar. Formları iyi. Beyaz benek, kuyruk cüremesi, karın çöküklüğü vs yok. Dışkılamayı yem yemediler için henüz göremedim. Bir sefer bir tanesi ishal miş gibi yaptı.
Balıklar stresde de değil. Tank da gayet rahat geziyorlar.
Arasıra yanak kısımlarını kayaya sürüyor.
Ben solungaçlar da bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi