Keşfet

Palyaçolar yumurtladı yardım

epidosin

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet s
Arkadaşlar, palyaçolarda garip hareketler vardı, bir baktım kayaya yumurtlamışlar, ne yapmam lazım acaba 

Arkadaşlar, palyaçolarda garip hareketler vardı, bir baktım kayaya yumurtlamışlar, ne yapmam lazım acaba 
Konuyu bölmek istemem ama merak ettim kaç yaşındalar ? Ne kadar süredir birlikteler ve tankta baska canlılar varmi ? 

Bunlari sanırım soracaklardır yardımcı olmak icin de   :)  

Uyarınız için teşekkür ederim, biri xxl, diğeri xl, 2yıla yakındır bendeler, tankta powder, yellow, cleaner karides, var..

balıklı akvaryumda yumurtaları almak zordur.Anaçlar strese girerler hareketten dolayı.

yavruları yaşatmak için rotifer ihtiyacınız var olmadan olmaz besinlerden bir tanesi

Akvaryumda yumurtadan çıkarlarmı

Mantarlasip mantarlasmamasi şu kalitesi ve erkeğin yumurtayı dolleyip dolleyememesi ile ilgili

Yumurtadan çıksalar bile rotifer yoksa imkansiz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3uncu kez yasiyorum bende bu sefer uzun surdu gibi yumurtalar mantarlasmadi rotiferde girdim plaktomda ama hic alamadim hep mantarlasiyor kayalarinin oldugu yerden onlari toplamakta olum cikmiyor kayadan...

İyi günler ben 2 yıldır aynı telaşı yaşıyorum yumurta var ne yapacağım diye ,malesef yapacak çok fazla bir şey yok,formda resim bile paylaştım gözleri falan belli oluyor bir sürü yumurtanın son anda bir tanesi yiyor yumurtaları.

palyaçolar yine yumurladı, rotiferi direkt akvaryuma versek olurmu acaba, diğer balıklar yavrular çıkarsa hemen yermi..

Konu görüntüleyen kullanıcılar