Keşfet

Paranızı kaptırmayın! Dikkat edin Görkem Sala'ya

TarıkK

Yeni Üye
Ad Soyad
TARIK KÜÇÜK
Pek tarzım değildir ancak foruma üye hatta aranıyor bölümünde konuları olan arkadaş Görkem Sala'yla alışveriş yapacak arkadaşlar parasını almadan kesinlikle ürün canlı vermesinler. Arkadaş ortalarda yok.

Ekli dosyayı görüntüle 48271

Bu forumda daha neler görücez?Ben geçen yıl hediye ısıtıcı gönderdim adam başka forumda satılığa çıkarmış.insanoğlu çiğ süt içmiş

İnsanlari hobiden sogutuyorlar oyle guzel insanlar var ki burda tank istese tank kurarlar adama ucretsiz icini doldururlar yazik 3 5 lira icin vala

Dediğin doğru, durumum yok ama hevesim var dese ps kafa motoru kaya kum hepsini veririm de fırıldaklığa gerek yok. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biri benden motor istedi. Pazarlık yaptık. gayet guzel bir fiyata tamam dedim. Bir iki gün işlerimden dolayı gönderemedim. ama sürekli bilgilendirdim.

oda parayı yollamadı. hoş ben yollama demiştim. Göndereceğim gün sana haber veririm o zaman gönderirsin dedim. Hazırladım kargoyu. Bizim sekreterya ya bıraktım.

Her gün kargo şirketi gelip alıyor. Vatandaşı aradım kargonu gönderdim diye. Para gelmedi. ama ben paranın gelmediğini de farketmedim. Ertesi gün kargocu geldi abi bunun adres eksik

diye aradım vatandaşı adresi teyid etmek için. Beni tanımadı. konuştum kendimi tanıttım bir daha. Zar zor adresi almaya çalışıyorum adamdan sanki gidip elden verecekmişim gibi adres tarif ediyor. Kargocuya kaş göz ettim gönderdim . hesaba bir baktım para yok. Bu olay üzerinden bir hafta geçti hala beni arayıp sormadı ürün gelmedi diye :)

Para kısmetten çıkmayınca kargo yoldan dönermiş ?

İnsanlari hobiden sogutuyorlar oyle guzel insanlar var ki burda tank istese tank kurarlar adama ucretsiz icini doldururlar yazik 3 5 lira icin vala
Kimse kimseye bedava birsey yapmiyor. Ben hic gormedim sizin o dediklerinizi forumda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse kimseye bedava birsey yapmiyor. Ben hic gormedim sizin o dediklerinizi forumda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Örnek vericek olursak  Daha Dün arayıpta bulamadığım bir  şamandırayı forumdan daha dün tanıdığım ibrahim abi sağolsun bana hediye etti 

Beylikdüzünde hobiyi bırakan İbrahim beyin 150 cmlık tankını suyu, kumu, kayası, kafa motoru, ısıtıcı ve ps si ile beraber hediye ertiğine şahit oldum.

Aynen size denk gelmemis

ben ps dalga motoru vs bir çok hediye aldım bende elimden geldiğince hediye etmeye çalışıyorum

Burda tabi çok farklı kültürden insanlar ve iyi niyeti kötüye kullanlar da var ama bu benim için sorun değil ben her zaman yardım ve destekten yanayım.

Sok oldum su an gercekten. 

Bana hic denk gelmedi forumdan boyle birsey, hediye tabiki aldim ama forumdaki bir arkadasimda degil o da sadece bir kisi. 

Nano Tankım'dan yeni yaptırdığım tanka geçiş evresinde forum vasıtasıyla ps'den tut, dosaj pompasına kadar küçük, büyük bir sürü malzeme aldım; hiç sorun yaşamadan, hatta aldığım arkadaşlar katkı,yem,malzeme gibi de hiç zorunda olmadıkları halde hediyeler yolladılar. Kur yüzünden ağır darbe yiyen hobi böyle sebeplerle bitecek anlaşılan.

Şamandırayı bende buradan bir hobiciden hediye olarak almıştım.Sağolsun hiç tereddütsüz yolladı 2 güne geldi evime şok oldum.Önceden hediyeler kısmı güncel olurdu şimdi artık kimseye güven kalmadı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri