Keşfet

Pavona Cactus ( Sps )

percula

Yeni Üye
Ad Soyad
Onur
Satılan Canlı(lar): Pavona Cactus

Adet Fiyatı: 60 YTL

Boyu: 10 x 15 x 10 elma kadar

İli/Semti: İstanbul / Kadıköy

İrtibat Bilgileri: ÖM

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Teslim

Fotoğraf:
754985pavona.JPG

Diğer Ek Bilgiler: Fotoğrafta net çıkmasada kırmızı kahverengi tonlarındadır. Actiniğin altında görünen sarı - yeşil damarlar sahip güzel bir canlı. Diğer SPS ler gibi fazla ışık ihtiyacı yoktur.

Not: Frag değil büyük mercandır.

sen bunu bana ver Onurcum :D fifty fifty olalım.

Satılan Canlı(lar): Pavona Cactus

Adet Fiyatı: 60 YTL

Boyu: 10 x 15 x 10 elma kadar

İli/Semti: İstanbul / Kadıköy

İrtibat Bilgileri: ÖM

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Teslim

Fotoğraf:
754985pavona.JPG

Diğer Ek Bilgiler: Fotoğrafta net çıkmasada kırmızı kahverengi tonlarındadır. Actiniğin altında görünen sarı - yeşil damarlar sahip güzel bir canlı. Diğer SPS ler gibi fazla ışık ihtiyacı yoktur.

Not: Frag değil büyük mercandır.

Sana frağını vericem star polypi kesemedim büyük kayaya yapışmış.

ben bu kaktüsü tanıyo muyum..?! :D

:D frag fiyatına daha ne olsun .

ben bu kaktüsü tanıyo muyum..?! biggrin.gif
Sanmıyorum.

biggrin.gif frag fiyatına daha ne olsun .
Daha kimse uyanamadı olaya ama. 60 liraya dev gibi sps yaw. Ben dedim Barış gelir başlığa kavga çıkarır ben alıcam diye ama. Neyse sumptan yukarı alalım tekrar bu biraz bekleyecek gibi. :D

bekleme diyorum ve bana :) fark vereyim yaw...

Sanmıyorum.

Daha kimse uyanamadı olaya ama. 60 liraya dev gibi sps yaw. Ben dedim Barış gelir başlığa kavga çıkarır ben alıcam diye ama. Neyse sumptan yukarı alalım tekrar bu biraz bekleyecek gibi. :D

Şatışınızla alakası yok ama bir soru sorucam. Sağa sola sataştığı için mi kumda diğerlerinden ayrı duruyor? Sizin akvaryumda yer sorunu vardı galiba popülasyon fazlalığından. Eğer almamaış olsam sizinkini alırdım bu fiyata iyi bir canlı walla. :)

Aslında sağa sola sataşmıyorda tank dar kaya fazla. Olduğu yerden söküp oraya başka canlılar fragladım. Arka taraflara doğru koyacaktım. Bir parçası koptu. ( valla istemeden kırıldı. adım çıkmış fragçıya zaten ) :D BEnde dedim bu bi işaret fragtan büyütmem grekiyor tekrardan. Küçük frağı eski yerine yapıştırdım. Ana canlıyı satılığa koyduk.

Hakancım anlaştık. Gel al. Ama kovayla gel torbayla taşınamaycak kadar büyük. Yanında iki 3 küçük parça straforda getir gelirken.

Canlı Revize edilmiştir.

tamam :)

Aslında sağa sola sataşmıyorda tank dar kaya fazla. Olduğu yerden söküp oraya başka canlılar fragladım. Arka taraflara doğru koyacaktım. Bir parçası koptu. ( valla istemeden kırıldı. adım çıkmış fragçıya zaten ) :D BEnde dedim bu bi işaret fragtan büyütmem grekiyor tekrardan. Küçük frağı eski yerine yapıştırdım. Ana canlıyı satılığa koyduk.

Hakancım anlaştık. Gel al. Ama kovayla gel torbayla taşınamaycak kadar büyük. Yanında iki 3 küçük parça straforda getir gelirken.

Canlı Revize edilmiştir.

çok kırılgan bi canlı...

çok dikkat diyim !!! :)

SPS lerin tamamı çok kırılgan aslında bu ve diğerleri pek farketmiyor.

Kırılgan olmaları en sevdiğim özellikleri zaten. Kaza bahane, frag şahane. :D Ne diyim hayırlı olsun. Bunlar yeşil kaktüslere göre daha az saldırgan. Yeşil kaktüsler beni geceleri şoka sokuyor yahu. Neresinden çıkarıyor o kolları anlamadım.

Bunda da o kollardan var ama bende lps lere yakın duruyordu. heralde 2 3 kol lps ye kaptırdıktan sonra bir daha uzatamadı korktu :D

Olmadı benimkileri terbiye etmek için sizden bir lps fragı alırım. :D Şaka bir yana acroya ters ters bakmaya başladı biri ama bir yandan da çok güzel bir mercan türü. Sert akıntıyı seviyor, ışığı direk kafasına verseniz gıkı çıkmıyor. Akvaryumda mercan yerleştirmediğim köşeler yada çok akıntı alan yerler için birebir ama saat akşam 9'u geçince ahtapot gibi bir canlıya dönüşüyor. Şimdi bu mesajı yazdım aşağı indim kırmızı olanda yeşillere uymuş, biraz kötüydü geldiğinde şimdi toparlmaya başladı toparladıkça o da ahtapot gibi açılıyor. Besleme yapmaya korkuyorum. :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar