Keşfet

Pc Arıyorum

Pc (Pi-si) = bilgisayar

PS (Pi-es)= Protein skimmer

PT = Protein toplayıcı

Yeni başlayanlarda sık rastlanan bir olay bu yüzden yazma gereği duydum ...

Protein Skimmer arıyorsanız sorun yok, bilgisayar arıyorsanız bu başlığı akvaryum dışı konular bölümünde açmanız gerekir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaş PS arıyor :) benim ps için özel mesaj yazarkende PC kısaltmasını kullanıyordu

Tunze 9210 var,1 yıl kullanıldı,sıfır almıştım.

macro 350p 6ay kullanıldı 140tl toplama kabında catlak vardı tamir edildi

Doğal Denizi Olmayan Eskişehire Bir Deniz Daha Getirmek Için çabalayan Biri Olarak Merhaba!

:D

başlayan başlıktaki mantığı

uğur Yendi bana açıklarmısınız.

pek anlayamadımda eskişehirde kaç tane deniz varda bir tane daha getiriyorsun

ve de allah aşkına şu kendini tanıttığın sayfadaki yazını değiştir. Bu kadar imla ve anlatım bozukluğunu Bir arada hiç görmedim. :) :)

Hiçbişey anlamadım biri bişeyler yazmış altındaki alakasız şeyler yazmış levent kardeşimizde bişeyler yazmış fakat anlamak mumkun degıl :=)) yada ben aptalım

hiç bir şey anlamamanız normal ps yerine pc yazmışın onun için dalga geçiyor arkadaşlar ama bende beyfendinin kendini tanıttığı yazıyı kopyalayıp yapıştırdım , bende tek harfim hatalı ama arkadaşın tamamı hatalı :)

p[SIZE=24pt]c [/SIZE]buldum teşekkür ederim

Levent hocam bu pc nedir yaw Pc benım bıldıgım bılgısayara ddenıyor bılgısayarmı arıodun hocam :) ))

memlekette nekadar doğrucu varmış beee hepside buraya toplanmışşş... adam pc de yazar ps de burası bi akv. formuysa bunu anlamayacak kadar salak olunmaz...

gerksizzyere insanları rencide etmenin bi anlamı yok ..

moderatör ler uyuyolar anlasılan..

nawajoe katılıyorum sana, levent arkadaşımızın bir harf hatasını büyütüp, dalga geçmenin ve bu olayı uzatmanın mantığını anlayamadım, gereksiz kişiler gereksiz yazılar.

Bu forumda imla kurallarına uymaya çalışıp mümkün olduğu kadar doğru yazmaya çalışıyoruz. Yanlışlık yapıldığında düzeltilmeye çalışılır, yanlış yapanda doğrusunu öğrenir sorun olmaz. Ben böyle bir hata yapsaydım ve diğer bir arkadaş düzeltseydi, kendisine teşekkür eder ve aynı hatayı tekrarlamamaya çalışırdım. Kaldı ki burda PS yerine PC yazmak, her iki kelime de günlük konuşmalarımızda sık kullanılan kelimeler olduğu için birbiri yerine kullanmak dikkat çekici ve gözü rahatsız edici.

memlekette nekadar doğrucu varmış beee hepside buraya toplanmışşş... adam pc de yazar ps de burası bi akv. formuysa bunu anlamayacak kadar salak olunmaz...gerksizzyere insanları rencide etmenin bi anlamı yok ..

moderatör ler uyuyolar anlasılan..
Herkes istediği şekilde bu forumda yazamaz. Yanlışlık yaparsa düzeltilmesi gayet normaldir. Burda chat tipi, imla kurallarına aykırı veya doğru olmayan tarzda yazılmasına hoş bakmıyoruz. Her ne sebeple olursa olsun bu forumda kimseye salak diyemezsiniz, lütfen kendinize gelin. İnsanları rencide eden de bence sizsiniz o yüzden yazdıklarınıza dikkat edin

nawajoe katılıyorum sana, levent arkadaşımızın bir harf hatasını büyütüp, dalga geçmenin ve bu olayı uzatmanın mantığını anlayamadım, gereksiz kişiler gereksiz yazılar.
Ben size katılmıyorum. Asıl olayı büyüten burda hatayı yapan kişi ve sizlersiniz. Hatayı yapan kişi pardon deyip hatasını düzeltse hiç sorun kalmayacak. Bırakın bu tarz davranmayı da makul olmaya çalışın..

Herkesin, hatasını düzelten kişiye teşekkür ederim diyebilecek kadar olgun olmasını diliyorum..

Konu görüntüleyen kullanıcılar