Keşfet

Pembe Birdnest + Fosforik Yeşil Seriatopora + Yeşil Caliendrum

powder blue

Yeni Üye
Ad Soyad
Murat
Merhaba,

Akvaryumda canlı değişiklikleri sebebi ile yer açmak adına uygun fiyatlı aşağıdaki canlıları vermek istiyorum.

Fosforik yeşil seriatopora yaklaşık 10cm x 10 cm lık bir canlıdır. Fragdan büyük ana koloni olma yolunda hızla ilerliyor.

Pembe birdnestte yaklaşık 10cm x 10 cm lik bir canlıdır. Aynı şekilde fragdan büyük ana koloni olma yolunda ilerliyor.

Yeşil caliendrum fraglarından çok olduğu için geldiğinizde yine 8-10 cm lik bir fragdan küçük olmayacak beğendiğiniz birini vereceğim.

Canlılar daha öncede yazdığım gibi sert türlerin en kolaylarından olup oldukça hızlı büyüyorlar. Özellikle Sps'ye geçiş için çok uygun canlılar.

Fiyat : 3'ü toplam 100 tl. Hızlı büyüdükleri için akvaryumda yer kalmadı maksat yer açmak.

Teslimat : İstanbul içi. Bahçeşehir akvaryumdan görerek elden teslim. Şehir dışı yollayamıyorum.

İrtibat : Ö.M.

Teşekkürler.

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Gerçekten güzel canlılar ve uygun fiyat tebrikler...

kurulumu bitirirsem almak isterim. ( 10-15 gun bekletebilirmisiniz)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakan bey özel mesaj ile sizden önce ulaşmış 3 arkadaşım var onlar ile konuşuyoruz. Ancak dediğim gibi yer sıkıntım var hemen elden çıkarmak arzusundayım. Teşekkürler.

İlan şu an için pasiftir. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler.

Murat Abi merhaba;

Hani senin taraflara geldiğimde arayacak olmuştum ya, bu Pazar günü öğleden sonra gibi (veya sana uygun başka bir saatte) yakın olacağım, gelip ne var ne yok alayım mı senden? :) Red Mangrove istiyordun, kaç tane getireyim sana?

Selamlar

Murat abi fraglar için burdan da tşk. Etmek istedim gerçi canlılara frag denemez formları çok iyi ve iriler.Gercekten nasip diyoruz biz bu işe
thumbsup.gif

Doğanım sağolasın, nasip gerçekten başka bir şey değil güle güle büyüt, iyi ki gelmişim, bende sana çok dua edeceğim biliyorsun. Görüşmek üzere.

Forever Powder Blue

Moderatör tarafında düzenlendi:
Frag tabiri biraz mütevazi olmuş, gayet müstakil mercan ebatlarındalar ve çok sağlıklılar, alanada satanada hayırlı olsun.

Ahh Beşiktaşa yolunuz düşşe direk alırdım

Merhaba,

Canlılar verilmiştir. İlgilenenlere teşekkürler.

Forever Powder Blue.

Konu görüntüleyen kullanıcılar