Keşfet

Pembe Bubble-Tip Anemon

ufukc

Yeni Üye
Ad Soyad
ufuk cakmakci
Selamlar,

İki pembe Bubble-Tip anemonum 1.5 ay önce 5'e bölündüler. Bunlardan 2 veya 3 tanesini elden çıkarmak istiyorum. Resimde tam görülmüyorlar 5-6cm. çapları var şu an. Tanesini 60TL'ye vereceğim. İlgilenenler özel mesaj atabilirler. Lütfen sadece Istanbul içi ve Zekeriyaköy'den gelip alabilecek olanlar mesaj atsınlar.

Resim olmayınca bizde görmekte zorlandık ;) Resim alabilir miyiz...

İkiye bölünürlerse normal derim ama bese bolununce şans derim bende resmini merak ettim (tahminim bu bubble değilde sulcata anemondur )

Boyut sınırı yüzünden sadece bu resmi ekleyebiliyorum.. Farklı bir resim ekleme yöntemi var mı??

Ergün Bey bu anemonu 6 ay önce aldım; önce ikiye bölündü (aldıktan 1 ay kadar sonra) ve 2 ay önce 5'e bölündüler.

Ekli dosyayı görüntüle 13683

Boyut sınırı yüzünden sadece bu resmi ekleyebiliyorum.. Farklı bir resim ekleme yöntemi var mı??

Ergün Bey bu anemonu 6 ay önce aldım; önce ikiye bölündü (aldıktan 1 ay kadar sonra) ve 2 ay önce 5'e bölündüler.
Yukarıdaki yazınızda 1.5 ay önce aldım 5 e bölündü dediniz şimdi 6 aydır bende diyorsunuz şimdi oldu iste hayırlı olsun iyi günlerde büyütün :)

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar