Keşfet

Pepermint Shrimp

esert

Yeni Üye
Ad Soyad
Emre SERT
Yetişkin boyda (3-4 cm) pepermint shrimp satılıktır

40 ytl/adet

Beşiktaş-Levent

532 4483063

peppermintler aquaculture mi?

evet

Emre 2 tane aldım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pepermint ler 3-5 cm boyunda kırmızı renktedir.

Son 20 adet aptasia canavarı sahibini beklemektedir.

Saygılar

Yaw Emre hiç gözünün ayarı yok be dostum anca 3cm gelirler haa antenleri ile dersen olabilir :) . Ben 2 tane aldım eşekler hemen gözüm gibi baktığım tek aiptasia mı yediler adiler bende benimkileri satacam olmazki ilk günden ayıptır oysa ne güzel karides ile besliyordum onu... :(

Andaç madem satıyorsun seninkini 20 YTL ye ben alayım :) Hem işini de bitirmiş ne yapacaksın sen onu... En hızlı 2. el satışı olur hem tarihe geçersin. hehehehehehehe.....

Andaç'ım canım ciğerim;

Bir çok yabancı makalede bunların Aiptasia'ya çıtır çerez muamelesi yaptığı yazıyor. O kadar kıymetli ise Aiptasia'n ne alırsın pepermint şirimpini :D (One man show bitti, şimdi reklamlar :) )

Gerçekten süper canlılar. Gündüz ortada görünmüyorlar. Benim Marmara biyotopuna dönmüş akvaryumda bile canavar gibi yaşıyorlar. Maşallah çok sağlıklılar. Emre, sağol, varol.

Saygılar, sevgiler,

Sırf ölen aiptasia mın anısına satmaktan vazgeçtim gördükçe hatırası canlansın diyorum nedense ? :)

Amma geyik yaptınız

Son 14 adet

Güncel

bende 1 tane alayım.

Ayırtmamız isteyip gelip almayan tüm arkadaşların rezervasyonları iptal olmuştur. Elimde az sayıda kalan pepermintler hala günceldir.

Emre bende 1 adet istiyorum öm attım

Son 4 adet kalmıştır.

Emre, bende 1 tanesi mevta oldu. 2 tane daha yaz bana. Üçlü takılırlar :)

ok

Emre, teşekkürler.3 tane olunca ortaya çıkmayada başladılar.

Ortaya cikan yumurta birakiyor olmasin? :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar