Keşfet

Peppermint Shrimp Aranıyor. Aiptasia Sorunu

forcible79

Yeni Üye
Ad Soyad
Orçun
Merhaba.

Uzun zamandır tankımda aipasia salgını var. Resimlerde görebilirsiniz ve bir resimde yaklasık gövdesi 1 tl büyüklüğünde olan var. Leather ın arasından görünen kayanın içinde olan. Tahminim ondan yayılıyor. Polipler kayalın içini sardı

Avcı olarak kullanabilecegim pepermint veya pepermintlere ihtiyacım var. Sitenin sponsorlarının elinde varsa yazarlarsa da sevinirim

9955bdca20d13c331b592e761a2105d0.jpg

4022379ef993d72a86921cde6391d4cc.jpg
e0626a5321dce861997954920cb60995.jpg
14fc965c7c3dcb463748af2371c12ff7.jpg

Sent my iPad using Tapatalk

Kesin çözüm olacağını bi bilsem bende alıcam hocam inan.

Kesin çözüm olacağına inanmak istiyorum. İnternette yabancı forumlardan okuduğum15-20 lt ye 1 adet pepermint alınması gerektiği yazıyor. Eğitilmesinden falan bahsediyor ama valla nasıl olcak bilmiyorum. Alıp denemek istiyorum bende 3-4 adet

Ben arastirmalar sonucu istanbulda mercan cifligi adi altinda dukkanlari olan Gokhan bey ile iletisime gectim. Mukemmel biri ve ellerinde mevcut. Ne yazikki sehir disi gonderimi sadece ucak kargo ile yaptigini belirtti ve bana uymadi. Canlilari alip deniyemedim. Lutfen google den mercan cifligi yazio aratin yardimci olacaktir.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamdir bi bakayim.tesekkurler

Güncel

Peppermint hem pahalıdır, hem az bulunur, hem çok sayıda almanız gerekir, hem de yemesi garanti değildir. Max. 100 TL ye bir tane File Fish alın ve hep akvaryumda dursun, kesin temizler...

File fish için +1, ancak zoa ları ve xenia ları Sump a alacaksınız. Acaba torch ve bubble anemona dokunur mu bilen var mı?

zaten akvaryumumda genelde polipler var.Onları da yerse bişey kalmaz herhalde:) Bi de file fish kaya arasındakileri nasıl yer acaba. bir forumda veya bu forumda biri satıyordu file fish eğer dediğiniz gibiyse alınabilir gibi görünüyor.

File fish Torchlara vurur Anemonla ilgilenmez.

Konu görüntüleyen kullanıcılar