1 tane dottyback koymuştum 1 sene benzer boyutlarda balık yaşatamadım + karides yediğini bile gördüm. onun yerine sixline geldi aynı sıkıntıları onda da yaşıyorum. sixline ın potansiyel sevicisi de lobster. onu yemesin diye her gün yemliyorum.
chromislerim var adam haftada 1 yumurtluyor ama o ara tang vs ne bulursa saldırıyor.
biri 2 sene diğeri 6 aydır ben de olan 2 tangim ne olduysa huzur bozuldu 2 gündür birbirlerini yiyorlar.
yabancı forumlarda bakıyorum adamlar 30 çeşit wrasse, 30 çeşit goby, 30 çeşit tang koyuyorlar herkes çok mutlu. ben küçük balıkları geçtim 5 tane tange huzurlu bir ortam sağlayamıyorum ki görece en huzurlu canlılardır.
akvaryumda canlı uyum dengesini sağlamak çok önemli. ben maalesef bunu hala başaramadım. özel seçip az sayıda balık koyuyoruz o belki de sıkıntı yaratıyor. belki de çok sayıda ve çok çeşit koyup kargaşa yaratmak lazım. arada giden olursa da göze batmaz, bizi üzmez.
ben ist.dan geçen getirdim. anında sixline götürdü. peppermintler zaten çok ufaklar hemen tepki alabiliyorlar.