Keşfet

Peppermint Shrimp Yavrusu

Net bir foto yakalayabilirsem bu akşam çekmeye çalışayım.

Yavrulukta yosunlanma olduğundan ve daha önce temizlik esnasında kazara 1 yavru kaybettiğimden :) , mecbur kalmadıkça temizlik yapmak istemiyorum, bu yuzden fotograf çekmek biraz zahmetli oluyor.

Osman bey , altyapı yatırımlarını tamamlayıp seri üretime geçme zamanı gelmiş gibi . :D

Arkadaşlar 3 silahşörlerin yeni resmini ekliyorum :)

resim eklemeye çalışırken hata verdiği için link olarak ekliyorum.

[SIZE=14pt] [/SIZE]Valla baya büyüdüler.Alalım artık biz besleyelim bunları
default_tongue%20(1).gif

Bu resim yukleme siteleri bazen sorun yaratabiliyor, şu anda link açılmıyormuş gibi gördüğüm için başka bir siteye eklediğim resim linkini de ekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Osman bunlar benim yeni tanka yetişir. :D

Vallahi helal olsun.

Sağolun Davut Bey ,sizden de perculaları üretme girişimi bekliyoruz. Anemonlarının çevresine bir kaç seramik parçasını ters çevirip koyarsanız sonraki yumurtaları ayırma şansınız olabilir :)

Tebrik ederim. Sonunda biz de deniz canlısı ürettik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Aman nazar değmesin ve üreticilerin sayısı artsın inşallah :)

Sağolun Davut Bey ,sizden de perculaları üretme girişimi bekliyoruz. Anemonlarının çevresine bir kaç seramik parçasını ters çevirip koyarsanız sonraki yumurtaları ayırma şansınız olabilir :)
Çok zor ama denerim dostum

İlk üretim maceram başarıyla sonuçlandı bahsi gecen 5. yavruda metamorfozunu tamamladı. Resimdeki ufak olan yavru 5 numara oluyor. Diğerleri 15 gun yaşça büyük kardeşleri :) Şişmiş granumarin taneciğiyle kıyaslarsanız ne kadar ufak olduklarını anlayacaksınız :D

Teşekkürler , hergün artemia çıkarmak ve sık sık beslemek dışında aslında teknik olarak fazla bir zorlugu yok bu canlıların :)

Yakışır osy'me :) Ben yapacakdım aslında bu üretim işini,ama osy benden hızlı çıkdı :)

Osman, tebrikler. Hatirlarsan aiptaisia yemesi dolayisi ile 3 yil kadar once herkes arardi ama TR ye gelmezdi. Ilk geldigi donemlerde de fiyati ayyuktu. Sen bu arkadaslari uretmeyide basardin. Valla helal olsun. Seri uretim ne zaman ? :)

Teşekkürler :) şu sıralar çok fazla vaktim olmuyor ve evde de yer sorunum var , yaza doğru ufak bir üretim akvaryumu seti kurmayı düşünüyorum. Bakalım artık kımetse seri üretime de geçebilirim.

[SIZE=14pt] [/SIZE]Seri üretimden nasıl faydalanabiliyoruz :) Ayırtalım şimdiden bari.

son durum nedir osman bey yeniden üredilermi pepermintler ?

Konu görüntüleyen kullanıcılar