Keşfet

Peppermint Shrimp

lanaya

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Kabaer
şu an summpta duran peppermint shrimp 50 ytl ye satılıktır. sumpta birde argus var, karidesle birlikte verilecektir.

Argussuz alabilir miyim? Hangi sehirdesiniz acaba?

Alper vey Argussuz verir mi bilmem ama Hakan Bey, İstanbul'da ve Mecideyeköy, şişli beşiktaş taraflarında bir yerde oturuyor.

Saygılarımla

Argusta belki baska hobici arkadasimiz hediye olarak alir :unsure:

valla pepperminti deli gibi arıyorum kaçırmak istemiyorum eğer Hakan bey ankaraya yollamayı kabul ederse ki hiçbirşey olmuycağını sanmıyroum ki razıyım ölüsünün bile gelmesine o zaman argusu gelir benden alırsın :) hemde bi tanışmış oluruz artık :)

Yanlis anladiniz sanirim Azmi bey pepperminti ben istiyorum ;)

aman allahım ben argusu istiyosunuz sandm :D

olmaz o benim olmalı :)

akvaryumda dünya kadar aiptisa var ya günah değilmi bana :)

o hayancık ankara'ya dondurulmuş karides olarak gelir - siz de bi güzel tereyağlı karides güveç yaparsınız kendilerinden... :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
hakan beyin benden aldığı argussa bendeyken iyi bir sakal yosun tüketicisiydi :D

merhabalar;

peppermint için forumdan daha önce alışveriş yaptığım yada yapmadığım halde çok iyi dost olduğumuz arkadaşlardan mesajlar geldi. her birinden tek tek özür diliyorum, karidesle ilgili ilk temasımız tural coşkun beyle olmuştur, kendisine vereceğim.

Hakan Bey cok tesekkürler en kısa sürede bayram ziyaretlerini tamamladıktan sonra görüşelim.. =)

Selamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam hakan istersen bana bırak argusla beraber ben veririn Turala,hem bayramlaşırız,ok?

Peppermint Davud beye teslim edilmiştir. Lakin; bu sabah bir arkadaş beni sakaryadan aradığını ve satılık mantarlarımla ilgilendiğini söylemişti. bende kendisine mantar sattığım ilanın eski olduğunu söyledim. bana ilan ilk sayfada dedi ama bakıp bulamadım. elimde şu anda satılık bir mercan yok, ilgilenenlere duyrulur!

Konu görüntüleyen kullanıcılar