Keşfet

Peppermint Shrimp

Azmi Sönmez

Yeni Üye
Ad Soyad
Azmi Sönmez
Yokmu peppermint satan bir arkadaş?

Gelip hangi şehirdeyseniz alıcam o derece bunaldm aramaktan.

Yada olan birisini tanıyan biriside olur..

Azmicim nuenberg kuzey almanyada benim arkadaşda çok varmış.. söyledim seni bekliyor. selam ettim saygılar:) :) :) :) :) bekleme devam...

Hakan abi komik değil
default_tongue%20(1).gif

Azmi sabret gelir yakında Türkiyeye.. gelmezse şubatta gider yurt dışından alır gelirizzzz

yaw ben sabırlı adamım aslındada bu aiptisia lar çok sabırsız çıktı :)

diyorum ki bu pepperminti dönüşümlü kullansanız. Alper tamam derse 1 hafta sende 1 hafta Alperde kalsın): :) :):

nasıl fikir ama??

Azmi düseldorfda satan bir yer biliyorum fiyatıda 7 euro :)

yaw bana uyarda benim akvaryumdan balık çıkarmak biraz zor sonra çıkaramam zorda kalırız :) bilmem peppermint nasıl hareketlimi ama oda zor gibi sanki çıkarmak
default_tongue%20(1).gif

Hakan bey nurnberg almanyanın kuzeyindemi kalıyor :)

Neye yaklaşmıştın Azmi :) Kopardın beni, öldüm gülmekten
default_tongue%20(1).gif
default_tongue%20(1).gif
default_tongue%20(1).gif
yaw birisi satıyodu forumda ben alper bey adamın hediye ettiği balığı istiyorum dedi sanmıştım bende direk "tamam bende pepperminti" alıyorum demiştim
default_tongue%20(1).gif
o an kalbim çok hızlı attığı için doğru okuyamamışım
default_tongue%20(1).gif

Azmi satsa satsa deniz abi satar onun için sabredicen biraz...

Azmi kardeşim; biraz beklersen 6 tane kendi üretimim pepermintlerden 2 tane sana verebilirim.Ama şu an sadece 2 tanesi metamorfozu atlattı,4 tanesi hala yüzer pozisyondalar.Metamorfozu geçenlerin boyutları ancak 1 cm felan ,en azından 1 ay sonra satabilirim :( Çok ufaklar daha.

Nasip artık :)

Azmi gözün aydın... Aydın beye de selamlar burdan muradına ereceksin. selamlar saygılar... geyik çok ettim kızar şimdi arkadaşlar:) :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar