Keşfet

Peppermint Shrimp

yaw birisi satıyodu forumda ben alper bey adamın hediye ettiği balığı istiyorum dedi sanmıştım bende direk "tamam bende pepperminti" alıyorum demiştim :p o an kalbim çok hızlı attığı için doğru okuyamamışım :p
Alemsin Azmi :) Akvaryumdan çıkartabilirsem sana bir tane hediye ederim :)

Azmi ...bizi güldürdün . Allah de seni güldürsün bak 1 derken bir sürü peppermintin olacak... :) ): :)

Birsürü değil hakan bey :) Sadece 2 tane :) Çünkü büyütebilirsem 4 tanesini kendime ayırıcam :)

Ayrıca eveli gün kendi üretimim olan pepermint imdende ilk yavrumu aldım :) Dede oldum yani :D

svg...

Senin torunlardan ben de isterim Aydın :) Bakar bakar (gece elimde fenerle) "işte Aydın'ın torun" derim.

Hay çok yaşa :D Gökçe'cim gece fenerle bakmana gerek yokki,bendekiler çok uysal ve evcil'ler gece gündüz ortalıkda hepside :D

Alper bey sizde zaten forumda benden önce davranıp aldınız birini sizede teessüflerimi iletiyorum :p çok yakşalmıştım halbuki :D

yaw birisi satıyodu forumda ben alper bey adamın hediye ettiği balığı istiyorum dedi sanmıştım bende direk "tamam bende pepperminti" alıyorum demiştim :p o an kalbim çok hızlı attığı için doğru okuyamamışım :p
yahu ben alamadim ki :( benden once birisi ozel mesaj atmis o aldi :(

o yuzden konu basliginda gecen hediye vs peppermintler benimdir :D :D ben karismam ;)

İnşaallah arkadaşlar, kendi çapımda ev usulü üretiminle uğraşıyorum,ama çooook zahmetliler hakikaten,ve o zahmetin karşılığında belki 250-300 yavrudan ( özenli olmama rağmen ) büyüyen yavru sayısı 4-6 bilemedin 8-10 oluyor :(

Ama ufak çaplıda olsa uğraşıp gönlümü eğliyorum anlıycağınız :)

svg...

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşaallah arkadaşlar, kendi çapımda ev usulü üretiminle uğraşıyorum,ama çooook zahmetliler hakikaten,ve o zahmetin karşılığında belki 250-300 yavrudan ( özenli olmama rağmen ) büyüyen yavru sayısı 4-6 bilemedin 8-10 oluyor :(

Ama ufak çaplıda olsa uğraşıp gönlümü eğliyorum anlıycağınız :)

svg...
yerli uretim olsun fiyatlari x3 olsun ben raziyim...

falla helal olsun Aydin bey...

Alper piyasayı kızıştırma... sen 3 kat ver...): :) :) :) :)

Bence de. Ben mavileri 3 te 1 fiyatına verirken, hiç böyle şeyler söylemiyordun :)

Deniz Şişman Bey'e bir sorun derim..

bu kadar arayıpta bulamadığınıza göre olsa olsa onda vardır..

:)

Yok arkadaşlar işin ticari boyutunda değilim zaten rahat olun :D

Zaten ticaretini yapacak kadarda fazla miktarda üretemiyorum.

2 mağazam,eşim,oğlum ve diğer aktivitelerden fırsat buldukça ,üretebildiğim pepermint sayısı bu tempoyla gidersem,ancak ayda 10 tane olacak diye düşünüyorum :D

svg :)

10 tane bile yeterli bence ;) yeterki yerli uretim olsun...

Aydin bey cok tesekkur ederim ve basarilarinizin devamini dilerim TUM ICTENLIGIMLE :D

saka maka gercekten cok guzel birsey yapiyosunuz yani helal olsun :)

insallah buyurler :)

Deniz beye surekli soruyorum yakinda beni dovucek diye korkuyorum :) ondada yokmus bu aralar

bu arada ayda 10 peppermint ne yeterlisi mukemmel bence :D

Teşekkür ederim kardeşim :)

Aydın benim sana yolladıgım çiftten büyük olan Deniz beyden aldığım , daha ufak olan ise kendi büyüttüğüm yavru oldugu için , aldıgın yavruların birden fazla dedesi olacak :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar