Keşfet

Pico Candır...

Erol cok guzel bi goruntu cikmis benim palyacolar da bi ara kafayi yemisti buble anemon rock anemon ve bubble coralim vardi palyacolar sirayla bu mercanlara girip cikiyorlardi sonra siyah benek oldular gerci rock anemon ve bubble corali satinca simdi buble anemondan cikmiyolar

İnşallah siyah benek olmazlar benimkiler :) ama güzelim anemon dururken torch a salça oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnşallah siyah benek olmazlar benimkiler [emoji4] ama güzelim anemon dururken torch a salça oluyor

Benimkiler olmustu erol ama sonra gecti bildigim kadariyla vucutlarini anemonun zehrine alistiriolar gidip baska canlilarada girince onlarin zehrine bagli olarak siyah benek yapiolar [emoji5] [emoji5]

Bilgi için sağol Cem. Ben takipte olayım o zaman, olumsuz bi duruma karşı müdahale etme şansım olsun :)
Görüşmek üzere dostum iyi bak kendine. :)

Merhaba Arkadaşlar,

Sizi pico nun Yen'i üyesi ile tanıştırayım :)
Orange spotted Blenny:)
İzlemesi çok keyifli bi canlıdır.

Bu güzel canlı'yı bana kazandıran Deniz Şişman Abime de burdan teşekkür ediyorum. Nano ve pico tanklar işin bize sunduğu canlı çeşitliliği ile ilginç ve güzel canlılar La tanışmamızı sağlıyor :)

cfb6d4e6fb41b3ac0ecdcda666254c84.jpg

d17277791d2ceddc5d4b52e1835ea5e7.jpg

Cok guzel bir canliymis sayende bu turude gormus olduk erol [emoji5]

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen Cem güzel ve izlemesi keyifli bi canlı. İlk gün çekingen di saklanıyor du sürekli. Şimdi biraz daha alıştı. Çıkıp etrafı kesiyor :)

çok güzelmiş gerçekten

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar