Keşfet

Pico denemesi -1

Anlıyorum yer sıkıntısı pico ve nano da zaten sabit değerlerden sonra 2.bir dez avantaj bu tip tanklarda genelde aynı türün farklı çeşitlerine yer v eriyorlar genelde örneğin zoa bahçesi kurmak mushroom bahçesi veya çılgın bir torch, hummer karışımı altında zoa çeşitleri .......inanılmaz güzel oluyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anlıyorum yer sıkıntısı pico ve nano da zaten sabit değerlerden sonra 2.bir def avantaj bu tip tanklarda genelde aynı türün farklı çeşitlerine yer v eriyorlar genelde örneğin zoa bahçesi kurmak mushroom bahçesi veya çılgın bir torch, hummer karışımı altında zoa çeşitleri .......inanılmaz güzel oluyo
+1

Su değişimi sonrası bir fotoğraf.

7229549550faed3f067f09a295737c1a.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cihan bey merhaba, akvaryum harika görünüyor. Benim de bu boyutlarda tankım var ve pek özendim sizin kuruluma. Zamanla böyle bir kurulum planlıyorum. Son fotoda akvaryumun içinde görülen cihaz nedir? Henüz pek anlamıyorum bu işten ama o cihaz olmazsa olmaz mı, ya da gizlenemez mi? Bütün doğallığı bozmuş sanki.

Ekli dosyayı görüntüle 41707

Teşekkürler beğenmenize sevindim.bu ölçüler biraz ufak ama keyifli
O cihaz da cam sileceği :) normalde içerisinde durmuyor. Su değişimi yapmadan camları silmiştim .

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar