Keşfet

Pico yemleme

Plereef

Yeni Üye
Ad Soyad
Ozan
Merhaba,

Pico'da sadece bir adet percula var ve bir hafta ya da on günlük tatilde otomatik yemleme makinası mı kullansam ya da percula için tatil yemi var mı?

yemleme makinası alırsam bir iki parça yem veriyor mu? En düşük ayarı bile fazla gelebilir düşüncesindeyim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba,

Pico'da sadece bir adet percula var ve bir hafta ya da on günlük tatilde otomatik yemleme makinası mı kullansam ya da percula için tatil yemi var mı?

yemleme makinası alırsam bir iki parça yem veriyor mu? En düşük ayarı bile fazla gelebilir düşüncesindeyim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhabalar

piyasada ki bir çok marka yem makinasında ayar bulunmakta siz haznesine ne kadar yem koyarsanız o kadar yemliyecek makinalarda mevcuttur.

yem makinasında dikkat etmeniz gereken şey siz manuel yemlemeyi hangi saatlerde yapıyorsanız o zamanlara denk getirerek ayarlamınızı öneririm makinayı

şöyle bir gerçek var o da 1 haftalık bir tatilde (uzamassa) balığınız ölmez.

saygılarımla

Teşekkürler ama yem ayarı bulunan makinalarda birkaç satıcıya sordum; en düşük kademe bile 7-8 parça yem verir dediler. Acaba hangi marka en düşük ayarda 1-2 parça yem verir? 

Eheim yem kullanıyorum. Çok küçük yuvarlak yem olduğu için 5-10 tane atarsa sorun olanilir picoda.

Tatil 1 haftayı geçmeyecek

Bir de bugün gördüm. Yem vermeden önce percula henüz açken resimdeki mercanı tırtıklıyordu ve aniden kapattı.:)

Ekli dosyayı görüntüle 38642

Teşekkürler ama yem ayarı bulunan makinalarda birkaç satıcıya sordum; en düşük kademe bile 7-8 parça yem verir dediler. Acaba hangi marka en düşük ayarda 1-2 parça yem verir? 

Eheim yem kullanıyorum. Çok küçük yuvarlak yem olduğu için 5-10 tane atarsa sorun olanilir picoda.

Tatil 1 haftayı geçmeyecek
1 hafta da balığınıza bir şey olacağını sanmıyorum

eskiden kullanmış olduğum yem makinalarında yemleme bölümü bulurdu eski modellerde vardı bu yeni ürünleri bilmiyorum geniş olarak

ama şöyle bir örnek verebilirim 9 gün tatile çıktım nano bir tankım var fakat oturmuş eski bir tank ne yem ne de yem makinası bağladım ve hiç bir sorun olmadı

not: ben bunu hep böyle yapıyorum

içerde 2 palyaço 1 sixline 1 mandarin 2 adet temizlikçi karides bulunmaktadır.

dediğim gibi bu bir referans fakat her referans aynı olmayabilir

Bir onerim olacak, cleaner karides ve 5-6 tane conch ekleyin fazla yemi tuketirler, daha sonra elden cikartirsiniz yada beslemeye devam edersiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar