Keşfet

Platformun pişkin uyanık hobicileri

tank

Yeni Üye
Ad Soyad
deniz
Bundan bir ay önce başka bir platformda Musa Nil'i üyenin biri ısıtıcı arıyordu bende elimde ve kenarda duran 300 watlık eheim ısıtıcıyı bu zata ücretsiz gönderdim fakat bugün burda mercan takaslı gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm . Ya arkadaş madem ihtiyacın vardı niye satıyorsun hadi gerek duymadın bedelsiz verebilirsin üç kuruşluk bir ürün için değermiydi bu yaptığınız Musa bey.utanmazsanız fiyatını söyleyin ücreti mukabilinde ürünü bana gönderrrrrrrrr.sen ve senin gibilerin burda olmaması gerekir,fakat uyanıksın ama tam uyanık değilsin başka platformdan beleşe aldığın bir ürünü burda aynı Nil'le satman yakalandın.senin yaptığına Mekke'de dilenip Medine'de sadaka vermeye benzer.

ilk kendisi ile görüşseydin daha iyi olmazmıydı bir iylik yapıp başa kakmak gibi geldi bana bir malı bir kişiye hediye ettiğin zaman onun malı olur ne isterse onu yapar satmama veya ihtiyacı kalmadığında ihtiyacı olana ücretsiz verme şartı koyduysan o başka ozaman onun adı hediye değil ödünç verme olur

ilk kendisi ile görüşseydin daha iyi olmazmıydı bir iylik yapıp başa kakmak gibi geldi bana bir malı bir kişiye hediye ettiğin zaman onun malı olur ne isterse onu yapar satmama veya ihtiyacı kalmadığında ihtiyacı olana ücretsiz verme şartı koyduysan o başka ozaman onun adı hediye değil ödünç verme olur
konunun daha detaylı hali aşağıdadır okumanızı rica ederim.

siz olayı anlamadınız galiba başka platformda aldığı hediyeyi bir başka platforma ilan açması zoruma gitti.kendisi 25 liralık kargonun hesabını yapmasını biliyor.ve iletişim özel diye not düşmüş dikkat edin.madem işine yaramıyor İşine yarıycak birine bedelsiz gönderebilir.ve hala üç kuruşluk hesap peşinde arkadaş.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri