Keşfet

Pod nereden bulabilirim

didimindex

Yeni Üye
Ad Soyad
murat
Merhaba arkadaşlar Akvaryumumda konç vb temizlik ekibi var ama yinede  kaya aralıklarında ve ve akvaryum dibinde çok miktarda yem artığı ve ve çöpler oluşuyor daha önceki akvaryumumda podlar vardı ve bu çöp sorununu yaşamıyordum şimdiki akvaryumumda hiç yok bu podlardan nerden edinebilirim teşekkür ederim.

Bu küçük böcekler sisteme oturmuş akvaryumlardan alacağınız canlı kaya, mercan veya makro alg ile gelir.  Özellikle satanını görmedim. 

Onun yerine yemlemeyi  azar azar yapsanız dibe düşmeyecek şekil de :)   ben şahsen öyle besliyorum balıklarımı günde 3 kes minik minik kuma düşmeyecek şekilde

POD OLUŞMASI İÇİN 1. MADDE REFİGİUM VE OTURMUŞ CANLI KAYADIR    . ARDINDAN HEPSİ OLUŞMAYA BAŞLAR . 

SAYGILARIMLA.

Pods için öncelik ile sabır derim sabretmek gere sistemsel  oturmuş tanklarda zaten kedini gösteriyor ama sadece podslar için değil genel anlamda tuzlu su sabır gerektiren bir hobi ben daha yeni kurulmuş bir akvaryuma mandarin almak isteyen arkadaşla bile karşılaştım neden almak istiyorsun diye sorduğum da renklericok gusel dedı yanı önce sistemimizi tanımalıyız acele olmadan kademe kademe ılerlemek gerek diye düşünüyorum pods bulma konusuna gelince yurt dışında satılma durumu var ama malesef ülkemizde bu biraz zor ama oturmus refg olan arkadaşlara sormak lazım bazen forumda denk gelebiyorsunuz

Pods için öncelik ile sabır derim sabretmek gere sistemsel  oturmuş tanklarda zaten kedini gösteriyor ama sadece podslar için değil genel anlamda tuzlu su sabır gerektiren bir hobi ben daha yeni kurulmuş bir akvaryuma mandarin almak isteyen arkadaşla bile karşılaştım neden almak istiyorsun diye sorduğum da renklericok gusel dedı yanı önce sistemimizi tanımalıyız acele olmadan kademe kademe ılerlemek gerek diye düşünüyorum pods bulma konusuna gelince yurt dışında satılma durumu var ama malesef ülkemizde bu biraz zor ama oturmus refg olan arkadaşlara sormak lazım bazen forumda denk gelebiyorsunuz
Yav serkan kardes 2017 deki bir soruya cvp vermek icin 3 yilmi bekledin???? 

Gökhan bey yeni gördüm aslında bakarsanız ve bende farkettim eski bir yazı olduğunu ama şunu unutmayalım aynı konu hakkında bilgi arayan bir arkadaş konu hakkında bu bilgiye ulaşabilir ve ona faydalı olabilir diye düşünüyorum.

Bu arada aslında bende cok güldüm [emoji1787] ne yapalım yaşlılık işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar