Keşfet

Polip yiyen deniz yıldızı

Asternia star her ne kadar zararsız denilsede mercanlarla besleniyor gördüğünüz yerde cımbız yardımı ile toplayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen cımbızla toplamaktan başka çare yok

Cımbızla toplamak size zaman kaybettirmekten başka bir işe yaramaz. Ben tatil dönüşünde camda oluşan yosunları yiyen belki 1000 tane asteria yıldızı görüyorum hasta olmayan hiç bir mercana dokunduklarını görmedim ama ölmek üzer olan zoa ları afiyetle yiyorlar. Ben çok dert etmiyorum ama yinede tankında istemeyen arkadaşlar için doğal çözüm  harlequin shrimp son yıldıza kadar yiyecektir bundan emin olabilirsiniz. 

Cımbızla toplamak size zaman kaybettirmekten başka bir işe yaramaz. Ben tatil dönüşünde camda oluşan yosunları yiyen belki 1000 tane asteria yıldızı görüyorum hasta olmayan hiç bir mercana dokunduklarını görmedim ama ölmek üzer olan zoa ları afiyetle yiyorlar. Ben çok dert etmiyorum ama yinede tankında istemeyen arkadaşlar için doğal çözüm  harlequin shrimp son yıldıza kadar yiyecektir bundan emin olabilirsiniz. 
Hocam siz ne yaptınız 1000 tane benim 300 lt akvaryumda toplasam gördüğüm 10 taneyi geçmez onlarıda zamanında gördüğümü topladığım için 2 aydır hiç görmedim

Hey maaşallah dediğiniz gibi cımbız bir işe yaramaz burda [emoji1] harleguin shrimp şart
Nazar değmesin güzel akvaryum [emoji106]

Hey maaşallah dediğiniz gibi cımbız bir işe yaramaz burda
emoji1.png
harleguin shrimp şart
Nazar değmesin güzel akvaryum
emoji106.png

Daha güzel ve asteriasız tanklar sizin olsun inşaallah :)  teşekkür ederim ? 

Konu görüntüleyen kullanıcılar