Keşfet

Polyp Ve Mercan

Bu akvaryuma da gorgonia ne gider beee :) Doğanay bey tek tek satmamanızın sebebi nedir acaba ? Eğer düşürseniz polpy i almak isterim.

Bu akvaryuma da gorgonia ne gider beee :) Doğanay bey tek tek satmamanızın sebebi nedir acaba ? Eğer düşürseniz polpy i almak isterim.
satarım kerim bey yerim eyüp meydandaki opet benzin istasyonu telefonum 0212 576 36 83-674 26 74 hafta içi sabah 07:30 akşam 20:00 oradayım

İşi bozmak gibi olmasın ama. Gorgonia lar sürekli dışarıdan besin alarak hayatta kalırlar. Nano tanklarda dışarıdan plankton yüklemesi değerleri aşırı oynatacağından nano da olablecek bir canlı değil.

teşekkür ederim onur bey sağolun bende teklifi kabul etmedim gerçi ben görünüşünü beğenmemiştim :)

İşi bozmak gibi olmasın ama. Gorgonia lar sürekli dışarıdan besin alarak hayatta kalırlar. Nano tanklarda dışarıdan plankton yüklemesi değerleri aşırı oynatacağından nano da olablecek bir canlı değil.
Onur bey benim bildiğimde bu sizin söylediğiniz tür, fotosentetik olmayan tür, zaten onları beslemek çok zormuş.Fotodaki türü 2.5 aydır besliyorum, hafta da bir trace element katkısı haricinde başka bir şey vermedim ve açmasıyla ilgili bir sorun yaşamadım.

satmaktan vazgeçilmiştir arkadaşlar ışık pl lerle devam edeceğim teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar