Keşfet

Powder Blue Tang - Archilles Tang - Kole Tang Arıyorum

U.S

Yeni Üye
Ad Soyad
Ufuk
Herkese merhaba,

s veya m boy Powder Blue Tang - Archilles Tang - Kole Tang arıyorum. Bu üç arkadaşın da aynı anda tanka dahil edip birbirleri ile geçinmeleri için dua edeceğim :) Ayrıca üçünün de aynı boylarda olması önem taşıyor.

Teşekkürler.

Madem kole ariyorsunuz bu baliklarin yanina yakisacak farkli bir turu var onun arayisinda olun :) ismini hatirlamiyorm ama kirmizi birsey kardesim Can`a sesleniyorum bu yazdigimi gorursen turunu yaz :)

S boyken her türlü geçinirken, aynı anda m boy olarak girerlerse yine pek sorun çıkmaz ama takip gerekli. bir anda her şey değişebilir. s boy achilles bulmak zordan da zor. siz üçünü de m bulmaya bakınız. 

Aslında Kole tarafında pek endişem yok ancak powder blue ve achilles arasında karar veremediğim için her ne kadar sıkıntı yaşayacağımı bilsem de denemeden edemeyeceğim... Kole tangi daha sonra da bir şekilde eklerim diye düşünüyorum, diğer ikisini tabiki s boy bulabilirsem mucize olur. Ayrıca şu anda bir tane de m boy blue tang var tankımda. Olurda bu iki arkadaşı da bulursam oldukça harektli bir tankım olacağa benziyor :) Tek avantajım oldukça büyük bir tankım var, umarım sorun yaşamam...

Madem kole ariyorsunuz bu baliklarin yanina yakisacak farkli bir turu var onun arayisinda olun :) ismini hatirlamiyorm ama kirmizi birsey kardesim Can`a sesleniyorum bu yazdigimi gorursen turunu yaz :)
Bunlardan birinden mi bahsediyorsunuz?

Blue Eye Kole Tang

Tang-Kole-BLEye.jpg

Yellow Eye Bristletooth Spotted Tang

Hayir kirmizi beyaz kuyruk mavi gozlu olacak :)

abimin soylemeye calistigi :)

White Tail Bristletooth Tang (Ctenochaetus

flavicauda)

Buldum ama bu mavi gözlü değilmiş :)

p-77938-white-tail-bristletooth-tang.jpg

videolarina bakin bi oturmus bi akvaryunda cok guzel okuyir bu balikta :)

abimin renk sorunu var renkleri kariatiriyor :)

Gercekten cok guzel bir balikmis. Paylasim icin tesekkur ederim. Yalniz maalesef Turkiye'de istedigin baligi bulmak cok zor. Ister istemez bu hobinin en buyuk sarti olan sabrı göstermek zorunda kalıyor insan...

O kadar para verildikten sonra chevron tang de denenebilir. Madem iddialı bir tank olacaksa bu.

Sizin bahsettiğiniz balığı ben daha önce akvaryumculardan istemiştim ancak hiç gelmedi ya da geldiğini sanmıyorum. Üstelik o sitede görülen fiyat bu kadar pahalı değildi geçen sene. 40-50 dolar civarı idi s boyları. 

Hayırlı uğurlu olsun...

Burhan bey geçen sene extrem akvaryum chevron tang getirdi hemde birsürü, s-m boylarda

Elimdeki blue eye kole tang mavi gözlü beyaz kuyruklu catal olmuştur gövde kahve yüzgecler sarıdır kimse almıyordu bende tankıma koydum satılık

Elimdeki blue eye kole tang mavi gözlü beyaz kuyruklu catal olmuştur gövde kahve yüzgecler sarıdır kimse almıyordu bende tankıma koydum satılık
Orhan Bey, tesekkurler ancak oncelikle powder blue ve archilles bulmaya calisiyorum.

Anladım tamam balik kendi tankimda dir gelip gorebilirsiniz de

Tüm bu kole tang ler içinde, african bristletooth cart curt asıl olan hawaii kole tang değil mi? Birçok defa ilanlarda kole tang gördüm ancak hawaii kole tang değildi. Üstelik kole diye bahsedilen diğer tanglerin zaten şahsına münhasır isimleri var. 

Kole tang denilen balık şudur kısaca, diğerleri ayrıdır:

Kesinlikle doğru tespit Burhan bey, bravo.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar