K KuMaDaM Yeni Üye Katılım 4 Nis 2014 Mesajlar 223 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 53 Ad Soyad savaş 9 Nis 2018 #2 Üzerinde garip lekeler var beyaz benek diil sanırım üç aydır bende stres girecek bir şeyde yok akvaryum da resim atamıyorum site kabul etmiyor ?
Üzerinde garip lekeler var beyaz benek diil sanırım üç aydır bende stres girecek bir şeyde yok akvaryum da resim atamıyorum site kabul etmiyor ?
T tristan Yeni Üye Katılım 5 Ocak 2009 Mesajlar 2,273 Tepkime puanı 427 Puanları 0 Yaş 49 Ad Soyad Kutlu 10 Nis 2018 #3 KuMaDaM' Alıntı: Üzerinde garip lekeler var beyaz benek diil sanırım üç aydır bende stres girecek bir şeyde yok akvaryum da resim atamıyorum site kabul etmiyor ? Genişletmek için tıkla ... bana whatsapptan at babacan ...
KuMaDaM' Alıntı: Üzerinde garip lekeler var beyaz benek diil sanırım üç aydır bende stres girecek bir şeyde yok akvaryum da resim atamıyorum site kabul etmiyor ? Genişletmek için tıkla ... bana whatsapptan at babacan ...
Konu Sahibi K KuMaDaM Yeni Üye Katılım 4 Nis 2014 Mesajlar 223 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 53 Ad Soyad savaş 10 Nis 2018 Konu Sahibi #4 Dün akşam sarımsak ezdim karidesle karıştırdım verdim bir parçada kıvırcık şimdi temizlenmiş☺